Koers : koersval houdt aan, richting SRD 34,-

PARAMARIBO, 10 december 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

De enorme koersval waarin onze nationale munt – de SRD – in terecht is gekomen, blijft maar aanhouden.

Voor het eerst in de geschiedenis wordt de $ / US dollar sinds dit weekend verkocht voor een prijs van meer dan SRD 32,-

De € / euro is dat niveau inmiddels al weken ontstegen en kost nu bij de officiële instanties tegen de SRD 34,-

Ondanks het harde werken van onze regering, de vele plannen, platformen, beloften en zoektocht naar een geschikte minister (van Financiën) blijft de waarde dus instorten.

President Santokhi heeft wel een "stabiliteitsbelofte" gedaan en zal over ongeveer 2 maanden met de onderzoeksresultaten komen van een mogelijke verklaring en oplossing voor het koersprobleem.

De VES waarschuwt al maanden : "totaal verkeerd beleid"

De VES (Vereniging Economisten Suriname) geeft al maanden aan dat het beleid desastreus is en niet gaat werken. Tot op heden hebben zij inderdaad (helaas) gelijk gekregen; niets lijkt te helpen.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Heeft u (nog) vertrouwen in onze monetaire experts?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!