Koers : begroting Achaibersing overnieuw, koers stort verder in

Koers : begroting Achaibersing overnieuw, koers stort verder in></div>

<p class=PARAMARIBO, 5 oktober 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Na een lange zoektocht van enkele maanden waar bijna 20 mensen werden gevraagd (en evenvelen voor de job bedankten), is de regering er eindelijk uit;

Oudgediende Raghoebarsing is de nieuwe minister van Financiën.

Zijn eerste wapenfeit is inmiddels bekend, want volgens hem is de huidige begroting door Achaibersing niet goed opgesteld en moet de koers gaan dalen aangezien stijgen niet positief is voor de economie.

Veel soelaas biedt zijn visie helaas nog niet, aangezien er daags na zijn uitspraak historisch lage cijfers worden gepubliceerd.

Raghoebarsing : begroting Achaibersing 2023 niet afdoende

De $ / US dollar heeft inmiddels de "magische" grens van SRD 32,- gepasseerd en de € / euro tikt alweer bijna de SRD 34,- aan.

Raghoebarsing
– minister –

Over ongeveer 45 dagen zal Raghoebarsing met een visie komen (die 50 dagen geleden is toegezegd) aangaande de juiste koers om de juiste koers te bereiken.

Raghoebarsing : een hoge koers is slecht voor de economie

De VES (Vereniging Economisten Suriname) heeft echter al gewaarschuwd dat zijn (en van diens voorgangers) beleid desastreus zal zijn voor de ontwikkeling van zowel de koers als het land.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat denkt u dat de koers de komende weken gaat doen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!