🪙 (koers) US dollar historisch duur

🪙 (koers) US dollar historisch duur

PARAMARIBO, 5 oktober 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Ondanks het feit dat minister Ramdin – vanuit India – meldde dat de koers wellicht gaat droppen nu Nederland onze 19.5 miljoen euro vrijmaakt, is juist de nationale munt vandaag nog verder gekelderd.

De $ / US dollar staat zelfs op een historisch hoog niveau van ruim SRD 32,-

De USD stijgt, de EUR lijkt tot rust gekomen

Nog niet eerder was de officiële verkoopprijs van één USD zo hoog en de koersen bij de cambio's en op straat zullen daar inmiddels ver boven liggen.

De USD schurkte de afgelopen weken voortdurend tegen "het plafond" van SRD 32,- aan terwijl de EUR zich koest hield tussen de SRD 33,- en SRD 34,- – een situatie waar vooralsnog niet veel aan is veranderd.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

Stabiliteitsbelofte

Bijna 100 dagen geleden heeft president Santokhi – momenteel eveneens in India – wel beloofd dat er een onderzoek zou komen naar de mogelijke reden van de daling van onze eigen munt.

Na 100 dagen komt de regering nu bijna met een antwoord

Deze 100 dagen zijn nu bijna voorbij en dus kijkt de samenleving wellicht reikhalzend uit naar de uitkomst van deze door experts en toppers gehouden analyse.

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Denkt u dat de regering – na 100 dagen wachten – de koers kan laten zakken?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!