🪙 (koers) Euro en USD nu beiden historisch duur

🪙 (koers) Euro en USD nu beiden historisch duur

PARAMARIBO, 5 oktober 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Duurste valuta ooit

Waar gisteren enkel de $ / US dollar een historische hoogte bereikte, is deze vandaag helaas vergezeld door zijn kleinere broer, de € / euro.

De eerste heeft de psychologisch belangrijke grens van SRD 32,- bereikt en de tweede tikte eerder vandaag ruim tegen de SRD 34,-

Minister Ramdin sprak gisteren nog de hoop / verwachting uit dat de koersen zouden dalen vanwege de 19.5 miljoen die Nederland terugstuurt naar drie van onze banken, maar van die wens blijkt vooralsnog weinig terecht te komen.

Het is nog niet eerder in de geschiedenis van onze munt voorgekomen dat beide valuta's zo duur werden verhandeld en tegelijkertijd boven de respectievelijk SRD 32,- en SRD 34,- werden gewaardeerd.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Gaat het vrijgeven van de 19.5 miljoen zorgen voor een betere koers?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!