🪙 (koers) euro en US dollar explosief hoog

🪙 (koers) euro en US dollar explosief hoog

PARAMARIBO, 19 januari 2023 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

De $ / US dollar heeft gister aan het einde van de middag het historisch hoge niveau van gehaald van bijna SRD 32,50 en de € / euro piekte eveneens op de hoogste koers ooit van richting de SRD 35,-

Santokhi : "het is niet de schuld van de regering"

Het is nog niet eerder voorgekomen dat beide munten zo ontzettend veel waard waren en daarmee onze eigen munt indirect zo weinig waard is.

Straatkoers

De koersen bij de cambio's en op straat zullen hier inmiddels ver boven liggen.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

President Santokhi heeft ongeveer 100 dagen terug wel een "stabiliteitsgarantie" gegeven en een commissie ingesteld vol financiele toppers.

"honderd dagen belofte" van Santokhi niet nageleefd

De uitkomst van dit onderzoek zou begin deze maand moeten worden gepubliceerd, maar daar is helaas nooit meer iets van vernomen.

A no mi?

Wel wist de staatsleider gisteren te melden dat het eenvoudig is om de koers beheersbaar te houden, maar dat het niet de schuld van de regering is dat dit niet lukt.

Deze zou namelijk door banken en ondernemers tegengewerkt worden, zodat de koers – volgens de president – buiten zijn macht om alsnog blijft stijgen.

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Zou Suriname wellicht internationale expertise moeten inroepen voor onze grote problemen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!