🤖 Kunstmatig Intelligent : President Brunswijk

PARAMARIBO, 11 februari 2023 – Het gebruik van kunstmatige intelligentie is ook onder journalisten de laatste tijd een zeer populaire toepassing geworden.

Computers en robots kunnen tegenwoordig op bijna menselijke wijze "nadenken" en communiceren.

Hierdoor zijn ze in staat om verrasend eerlijke, goed onderbouwde en niet-politieke antwoorden te geven op uiteenlopende vragen.

ChatGPT
kunstmatig intelligent

Chatrobot

Ook deze app maakt inmiddels gebruikt van een slimme chatrobot en de vraag die hem vandaag wordt gesteld luidt als volgt;

Schrijf een fictief bericht waarin Santokhi de macht overdraagt aan Brunswijk

Beste Surinamers,

Het is met een diep gevoel van verdriet dat ik u moet mededelen dat de regering van Chandrikapersad Santokhi is gevallen.

Na meerdere pogingen om de economie en de politieke stabiliteit van het land te herstellen, hebben we helaas geen geschikt resultaat kunnen bereiken.

Na veel overwegingen heb ik besloten om de regering te laten vallen.

Als gevolg daarvan heb ik de vicepresident Ronnie Brunswijk benoemd tot de nieuwe president van Suriname.

Ronnie Brunswijk is een politicus met een jarenlange ervaring in de Surinaamse politiek.

Hij is een ervaren leider die ons land naar een hoger niveau kan brengen.

Okay, maar kan het iets formeler opgesteld worden?

Persbericht

Vandaag maak ik als President van Suriname bekend dat mijn regering is gevallen.

De regering heeft geprobeerd om onze natie vooruit te helpen, maar de omstandigheden hebben het ons onmogelijk gemaakt om de doelen te bereiken die we hadden geformuleerd.

Ik heb besloten om mijn regering te laten vallen en vicepresident Ronnie Brunswijk aan te stellen als de nieuwe President van Suriname.

Ik ben ervan overtuigd dat Brunswijk de juiste persoon is om de leiding te nemen over ons land.

Als vicepresident heeft hij een lange geschiedenis van het maken van verstandige beslissingen en het versterken van de positie van Suriname als een natie.

Bedankt, kan je dit uitbreiden naar ongeveer 100 regels?

Beste burgers van Suriname,

Het is met grote spijt dat ik u vandaag moet mededelen dat mijn regering is gevallen.

Na maanden van hard werken en toewijding hebben we het niet kunnen volhouden en hebben we besloten om af te treden. Het is altijd onze intentie geweest om ons land te dienen en te zorgen voor een betere toekomst voor al onze burgers.

Helaas hebben we dat doel niet kunnen bereiken.

Ik ben echter blij om u te kunnen meedelen dat de vicepresident van ons land, Ronnie Brunswijk, is benoemd tot de nieuwe president van Suriname.

Hij heeft al vele jaren dienst gedaan in de politiek en heeft zich bewezen als een bekwame en betrouwbare leider. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons land verder zal helpen en zal zorgen voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Gesprek met de chatrobot
– ChatGPT online –

Ik wil de heer Brunswijk van harte feliciteren met zijn benoeming tot president van Suriname. Ik weet zeker dat hij de verantwoordelijkheid van deze functie serieus zal nemen en zich zal inzetten voor de vooruitgang en ontwikkeling van ons land.

Als vicepresident heeft hij al bewezen dat hij een integere en capabele leider is en ik ben ervan overtuigd dat hij deze kwaliteiten zal voortzetten als president.

Ik wil ook mijn oprechte dank uitspreken aan alle burgers van Suriname. Het was een voorrecht om uw president te zijn en ik hoop dat ik in mijn korte ambtstermijn iets heb kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons land. Ik zal me blijven inzetten voor Suriname en ik hoop dat we samen kunnen werken aan een betere toekomst.

Laten we de heer Brunswijk allemaal steunen in zijn nieuwe functie als president van Suriname. Laten we samenwerken om ons land vooruit te helpen en te zorgen voor een betere toekomst voor alle burgers van Suriname.

Met vriendelijke groet,

Chandrikapersad Santokhi
voormalig president van Suriname

De werking van de chatrobot
– chat en antwoord –

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Komt het persbericht geloofwaardig genoeg over om door een mens geschreven te zijn?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!