🪙 (koers) USD en EUR historisch duur

🪙 (koers) USD en EUR historisch duur

PARAMARIBO, 16 februari 2022 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Na een korte tijd van ogenschijnlijke rust stijgt de $ / US dollar sinds deze week standaard uit boven de SRD 33,- en is de € / euro niet goedkoper geworden dan ruim SRD 35,-

Nog nooit eerder waren beide munten samen zo duur

De koersen bij de cambio's en op straat zullen daar inmiddels ver boven liggen waarbij alletwee de munten bijna dagelijks duurder lijken te worden.

36 SRD voor een EUR

Op enkele centen na is de € / euro zelfs bijna SRD 35,50 waard zodat het volgende "station" van SRD 36,- binnenkort waarschijnlijk geslecht gaat worden.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

Geruime tijd terug heeft president Santokhi enkele financiële toppers aangesteld met de belofte binnen 100 dagen een "koersstabilisatie" te communiceren, maar daar is (nu ruim 150 dagen geleden) nooit meer iets van vernomen.

De financiële beloften van Santokhi lijken vergeten

De Communicatiedienst Suriname (CDS) was niet bereikbaar en is via zowel de telefoon als e-mail gevraagd te reageren op de "stabilisatiebelofte".

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Heeft u vertrouwen in onze nieuwe minister van Financiën?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!