✉️ (ingezonden) 💣 Duizend leugens en traangasgranaten! ☠️

✉️ (ingezonden) 💣 Duizend leugens en traangasgranaten! ☠️

PARAMARIBO, 19 februari 2023 – Voor wie de titel niet begrijpt; het is een knipoog naar Kuifje waar zijn beste vriend Haddock in pure woede altijd uitriep "duizend bommen en granaten!".

Geen internet

De reden dat ik deze titel gebruik, is omdat steeds meer blijkt dat onze overheid achter de schermen een sterk repressief / onderdrukkend beleid naar haar bevolking toe lijkt voor te bereiden.

De regering slaat granaten in en blokkeert ons internet

Eerder al werd in deze app duidelijk dat Telesur op initiatie van de regering langdurige voorbereidingen heeft getroffen om van het ene op het andere moment het internet volledig lam te leggen.

Suriname blokkeert internet
– Internationale waarnemers –

Onafhankelijk, buitenlands en technisch onderzoek heeft duidelijk en onomtstotelijk bewezen dat er vanuit onze regering via Telesur de opdracht is gegeven alle communicatieplatformen (zonder tekst en uitleg) volledig plat te leggen.

Telesur is betrapt
– Objectieve data en cijfers –

Dat de regering dit doet is één, maar dat ze hierover niets communiceert, geen tekst en uitleg geeft en het feitelijk gewoon ontkend is een teken aan de wand, een zeer groot teken.

De overheid probeert ons dom en monddood te maken

Er is geen journalist die vragen hierover stelt, geen onderzoeker die het durft te benoemen en geen parlementslid met genoeg kennis van zaken hierover.

Toch is het een keihard feit.

Met de druk op een knop stuurt de regering haar volk aan

De Surinaamse regering heeft maandenlang voorbereidingen getroffen om het netwerk van Telesur dusdanig in te richten dat zij met de druk op de knop ons alle communicatie kan ontnemen.

Wel granaten

Behalve het afnemen van onze vrije communicatie zet de overheid ook in op een ander effectief middel om ons te onderdrukken; geweld.

Toen het leger en de politie – totaal ongecontroleerd en volledig willekeurig – op de demonstranten begon in te schieten, waren de cynische reacties niet van de lucht;

Het lijkt grappig, dat zelfs onze traangasgranaten oud en verroest zijn, maar dat is juist het enige waarin onze overheid wel heeft geïnvesteerd.

Chan's 1e openbare aanbesteding was een traangasgranaat

Want wat blijkt? Een korte zoektocht in het archief van deze app levert een interessante "hit" op;

Regering slaat massaal traangas in – donderdag, 05 augustus 2021

Jawel! Vrij snel na het aantreden van de regering Santokhi – Brunswijk heeft Onze Grote Ziener in Al Zijn Wijsheid besloten zo spoedig mogelijk een nieuw privé-voorraadje vers traangas in te slaan.

Overheid slaat granaten in
– Persbericht 2021 –

Voorbereid plan

Zowel de blokkade van het internet als de aanschaf (en het gebruik van) de granaten zijn dus goed voorbereid door onze regering.

Een ieder die zegt dat Chandrikapersad gebrekkige visie heeft, geen beleid en niet in staat is om structurele plannen uit te werken, is dus een leugenaar.

Chan is geen crimefighter, maar een dictator in spé

Onze president weet als geen ander hoe hij zijn volk effectief en langdurig moet onderdrukken, dom houden, voor liegen en een rad voor de ogen moet draaien.

Wie dacht dat hij een voormalig crimefighter was en momenteel een strijder voor het vrije volk en woord, komt bedrogen uit.

Het is een dictator in spé die voorlopig niet van plan is zijn mandaat aan het volk terug te geven.

Bron : Melanie Faber MSc. PhD. International Medical and Business Affairs


— UW MENING —

Moet de regering duidelijkheid verschaffen over alles dat ze "achter de schermen" uitvoert?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!