Nederlandse schoonheidssalon : "blanken zijn hier niet gewenst"

Nederlandse schoonheidssalon : "blanken zijn hier niet gewenst"

PARAMARIBO, 2 maart 2023 – Dat Nederland rekening houdt met zelfs de meest kleine groepen mensen, is inmiddels een algemeen feit.

Van kleur

Surinamers heten er "mensen van kleur" en als je toevallig twee culturen in je draagt, dan ben je geen mix maar een "multicultureel persoon met een niet-Westerse migratie-achtergrond".

Verboden voor blanken
– (c) One World Nederland –

Micro-agressie op basis van je huidskleur kan met subsidies worden opgelost en je achternaam veranderen omdat het je kwetst vanwege een slavernijverleden is gratis.

Er is in Nederland geen ruimte voor "gekleurde" mensen

Behalve homo of lesbisch is het daarbij "de norm" om jezelf niet-erotisch te identificeren als non-binair, transgender neutraal of seksueel inclusief.

Verboden voor witjes

Het kan echter ook anders en niemand lijkt er echt aanstoot aan te nemen;

Er is sinds kort namelijk een beautysalon die expliciet meldt dat de toegang volledig verboden is voor blanke mensen.

Liever geen 'witte' taal
– (c) One World Nederland –

In een maatschappij die op eieren loopt als het om inclusief en kwetsbaarheid gaat, zou je verwachten dat een "deurbeleid op basis van huidskleur" voor wat ophef zou zorgen, maar niets is minder waar;

De uitbater van de salon kan gewoon gebruik maken van regelingen en subsidies als ondernemer om haar "absoluut verboden voor witte mensen" deurbeleid actief uit te venten.

De medische wereld is er enkel van witten, voor witten

Onlangs nog zijn een aantal mensen van "Kick Out Zwarte Piet" bij haar te gast geweest om middels een healingsessie van geluid te genezen van alle ellende die wit Nederland deze strijders voor gelijkheid aandoet.

Klanksessies voor zwarte activisten
– (c) One World Nederland –

Overigens let de eigenaar van de winkel goed op haar woorden, omdat veel van de medische termen die zij actief inzet "puur racistisch" zijn en "toonaangevend voor de witte Nederlandse man".

Hetero's zijn liever niet welkom, want het moet inclusief

O ja, als u van kleur bent en graag langs wil komen voor een behandeling, dan is er nog een voorwaarde; de uitbater wil absoluut geen lichtgetinte mensen aan de deur, maar heeft het liefst klanten die zichzelf enkel als LBTGQIJ+ zien.

Blanken niet gewenst
– (c) One World Nederland –

Zwarte vrouwen die op mannen vallen of lichtgekleurde mannen die op een vrouw verliefd kunnen worden, zijn dus eigenlijk ook niet welkom.

Bron : Suriname Nieuws / via One World Nederland (online)


— UW MENING —

Vindt u het kunnen dat mensen op basis van hun huidskleur geweigerd worden?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!