🪙 (koers) Valuta explodeert in het weekend

🪙 (koers) Valuta explodeert in het weekend

PARAMARIBO, 31 januari 2023 – Vanwege de onstuimige ontwikkelingen rondom de koers in zowel euro als US dollar zal deze app met regelmaat de meest recente koersen doorgeven.

Overzicht koersen

Zoals bekend worden in het weekend de koersen nooit geupdate, terwijl de financiële markten zich ook dan wel actief roeren.

De CBvS publiceert niet altijd de meest actuele koersen

Het gevolg is dat onze ondernemers twee volle dagen lang (vanwege de tijdsverschillen zelfs bijna drie werkdagen) geen idee hebben van de meest actuele koersen.

De koersontwikkeling is wat dat betreft een donkere tunnel.

Op vrijdagmiddag rijd je de tunnel in met een koers van 1:35 en je kan er maandagochtend met 1:37 uitkomen; wat er tussendoor is gebeurd, blijft voor velen onduidelijk.

Wie het verkeerd inschat, kan in twee dagen tijd dus veel geld verliezen – of bij geluk wat winnen.

Centrale Bank van Suriname
koersontwikkelingen

Afgelopen weekend was het helaas weer zo ver, want waar de koers op vrijdagmiddag voor de euro 'slechts' SRD 35,75 was, bleek deze maandagochtend maar liefst SRD 36,50 te kosten.

de koersen van vandaag
– Centrale Bank van Suriname –

In een weekend tijd is de euro dus bijna SRD 1,- duurder geworden, wat voor veel ondernemers net de marge is tussen winst en verlies.

De euro lijkt in volle opmars naar de SRD 37,- te gaan waar de USD binnenkort alweer de SRD 35,- lijkt aan te gaan tikken.

In twee dagen tijd is de koers met bijna SRD 1,– gestegen

Vanzelfsprekend zijn dit de meest 'optimale' koersen, want wat men in de cambio of op straat betaalt ligt vaak nog een stuk hoger.

De informatie over de koersen wordt door deze app real-time opgehaald uit het systeem van de aangesloten banken en hier gepubliceerd.

Door tijdverschillen (tussen de computer van de app en de betrokken banken) kunnen er kleine fluctuaties (koersverschillen) aanwezig zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Heeft de nieuwe minister van financiën uiteindelijk genoeg grip op alles?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!