"Laatste" vlucht SLM flink vertraagd

Article – "Laatste" vlucht SLM flink vertraagd

PARAMARIBO, 10 juni 2023 – Wanneer alles mee zit heeft onze nationale trots de SLM morgen, zondag 11 juni, haar eerste commerciële vlucht met de "nieuwe" Airbus van Amsterdam naar Paramaribo.

Kleine tegenvaller

De voorbereidingen voor deze eerste vlucht kennen in de aanloop helaas een kleine tegenvaller aangezien de aflossende vlucht náár Amsterdam met een flinke vertraging is geland.

"Laatste" vlucht SLM flink vertraagd

Vertraging SLM
– Bron : Schiphol –

Deze laatste vlucht onder de vlag van SLM – maar uitgevoerd door Air Belgium –kende bij aankomst een vertraging van ruim anderhalf uur.

Omdat de papieren voor de nieuwste Airbus bij aanvang niet in orde bleken, heeft dit vliegtuig bijna twee maanden werkeloos aan de grond gestaan.

Voorheen werden de noodzakelijke vluchten uitgevoerd door Air Malta, maar vanwege wanbetaling is die daarmee gestopt en werd het kleinere Air Belgium bereid gevonden.

De laatste vlucht die Air Belgium Tour de aflossing morgen uitvoerde kende bij aankomst dus een substantiële vertraging.

Oorzaak vertraging onbekend

De oorzaak is niet bekend gemaakt, maar duidelijk is wel dat het iets te maken had met de geldende omstandigheden op Zanderij.

Na maanden vertraging kan de Airbus van SLM de lucht in

Een punt van aandacht waar de SLM ook met haar nieuwste aanwinst rekening dient te houden.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Kiest u liever voor KLM of is uw vertrouwen in SLM weer hersteld?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!