SuriNed leent sieraden om indruk te maken

Article – SuriNed leent sieraden om indruk te maken

PARAMARIBO, 16 juni 2023 – Een 28-jarige SuriNed – die binnenkort op vakantie naar Suriname gaat – heeft toegegeven bij vrienden en familie zeer opzichtige gouden kettingen geleend te hebben.

Vrouwenjacht

Volgens zijn verklaring tegenover één van hen wil hij deze sieraden zichtbaar dragen om zo een positieve en onuitwisbare indruk te maken op de vrouwen in Paramaribo.

De vakantieganger leent geld voor dure hotels en wagens

Deze informatie bereikte het online magazine GFC Lifestyle in Den Haag / Nederland.

Ook zou de Surinaams-Nederlandse man veel geld hebben geleend om te Paramario in één van de meest luxueuze hotels te verblijven en vervolgens een auto te kunnen huren.

De jongeman meldde uit een emotioneel zware periode te komen na een abrupt einde van een langdurige relatie met zijn voormalige vriendin.

Hij is er vervolgens stellig van overtuigd dat zijn puur uiterlijke vertoon van rijkdom hem sneller zal helpen aan een nieuwe vrouw in Suriname.

Armoezaaier

Lokale Surinamers zouden hem verteld hebben dat materiële rijkdom in ons land veel meer wordt gewaardeerd in vergelijking met zijn thuisland, Nederland.

"In Suriname is het geld dat telt, niet wie je zelf bent"

Ook zou het bezitten van geld veel belangrijker zijn dan de persoon die dat geld bezit.

Een opvallend detail is echter dat hij niet daadwerkelijk over eigen vermogen beschikt. Hij woont bij zijn ouders en zou volgens insider een bijstandsuitkering ontvangen van de Nederlandse staat.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Zou u vallen op een persoon met geleend geld en sierraden?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!