✉️ (ingezonden) deze regering is een geld verslindend monster!

Article – ✉️ (ingezonden) deze regering is een geld verslindend monster!

PARAMARIBO, 24 juni 2023 – Veertien apotheken in Suriname worden gesloten wegens een gebrek aan financiële middelen om medicijnen in te kopen voor de minder bedeelde en zieke bevolking.

Pe a moni de?

De vraag rijst dan: waar zijn de gelden naartoe?

  1. Is het essentieel, dringend of zelfs urgent om de beperkte middelen die beschikbaar zijn te verspillen aan diverse, potentieel onzinnige, projecten in plaats van te investeren in de gezondheid van het uitgeputte en onderdrukte volk?

  1. Is het noodzakelijk om nu al tientallen miljoenen Amerikaanse dollars te besteden aan het verwijderen van de Goslar, een schip dat niemand hindert?

  1. Is het noodzakelijk om minstens twee keer de werkelijke kosten, meer dan 300 miljoen Amerikaanse dollar, te besteden aan de bouw van een brug naar Guyana?

  1. Is het noodzakelijk om maandelijks meer dan 4 miljoen Amerikaanse dollar (ongeveer 150 miljoen SRD) te subsidiëren aan de corrupte en failliete Surinam Airways?

  1. Is het noodzakelijk om een nieuw gebouw op de Johan Adolf Pengel Luchthaven op te zetten voor meer dan 120 miljoen Amerikaanse dollar, terwijl er dagelijks nauwelijks meer dan drie of vier vliegtuigen de luchthaven aandoen?

De regering pompt maandelijks 150 miljoen SRD in de SLM

Deze punten zijn slechts een glimp van de talloze onnodige uitgaven.

Het is cruciaal dat we ons concentreren op waar deze middelen daadwerkelijk naartoe gaan en waarom.

✉️ (ingezonden) deze regering is een geld verslindend monster!

Surinaamse regering
– een geld verslindend monster? –

Bron : Dharm Mungra


— UW MENING —

Heeft deze regering haar prioriteiten op orde?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!