Rijke SuriNed : doe geen zaken met Suriname

Article – Rijke SuriNed : doe geen zaken met Suriname

PARAMARIBO, 26 juni 2023 – Een – naar eigen zeggen – schatrijke ondernemer van Surinaamse afkomst heeft aangegeven geen zaken te doen met Surinamers.

Multi-miljonair

De multi-miljonair is een bekende naam binnen de zakenkringen in de Randstad (West-Nederland – redactie). Hij onthulde zijn ontboezeming tijdens een business-meeting in Den Haag aan een redacteur van GFC Lifestyle magazine.

Volgens de vijftiger zorgt serieus zakendoen met Surinamers voor onnodig veel ‘stress, ergernis en verlies van kostbare tijd.’

Hij beweert dat landgenoten die op zakelijk vlak wel serieus zijn, haast niet meer te vinden zijn.

Hun grootste manco’s zouden zowel een gebrek aan discipline en kundigheid zijn als het niet nakomen van gemaakte afspraken.

SuriNed multi-miljonair
business-meeting 2023

"Ook mijn businesspartners zijn het met mij eens. Surinamers die wonen in Suriname zijn goed geschikt om gezellig feest mee te vieren, maar om serieuze zaken mee te doen moet je ze zeker vermijden," weet hij zeker.

"Surinamers zijn niet kundig en komen afspraken niet na"

De SuriNed vulde aan dat het niet nakomen van afspraken en gouden bergen beloven zorgen voor de meeste ergernis aangezien je als ondernemer altijd wil weten waar je aan toe bent.

Rijke SuriNed : doe geen zaken met Suriname

Rijke ondernemer
– foto ter illustratie –

"Wanneer blijkt dat ze hun beloften niet kunnen waarmaken, komen ze met valse argumenten of laten nooit meer van zich horen," zegt hij tot slot, "ik kan daar op niemand vertrouwen".

Bron : GFC online


— UW MENING —

Vindt u de mening van deze SuriNed te hard of ergens toch kloppen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!