Nieuw A340 vliegtuig SLM week uit roulatie

Article – Nieuw A340 vliegtuig SLM week uit roulatie

PARAMARIBO, 30 juni 2023 – Slecht nieuws voor de SLM; juist nu de zomerperiode in vol ornaat aanbreekt, blijkt dat de eigen A340-300 voor zeker een week uit roulatie is.

Geen commentaar

De exacte oorzaak van deze afwezigheid wist de SLM niet (op tijd) kenbaar te maken.

Wel meldt het persbericht dat de "missende vluchten" nu worden verzorgd via een verliesgevende constructie met een Spaans luchtvaartbedrijf dat haar zaken blijkbaar wel op orde heeft.

Het nieuwe vliegtuig van de SLM is een week niet inzetbaar

De Spaanse wetleasemaatschappij Privilege Style vliegt namelijk een week lang voor onze nationale carrier van en naar Schiphol.

Niet inzetbaar

De A340 van onze SLM is om onbekende redenen de komende week niet beschikbaar en daarom heeft men een Boeing 777-200ER van Privilege Style gehuurd.

Die wordt vanavond (Nederlandse tijd – redactie) op Schiphol verwacht en vanaf zaterdag tot en met 5 juli op de vaste lijn tussen Amsterdam en Paramaribo ingezet.

Opvallend aan deze 777 is dat die nog een ouderwetse – maar zeer comfortabele – 3-3-3-opstelling in Economy Class heeft.

Vroeger was dat vrij normaal, maar inmiddels hebben bijna alle maatschappijen gekozen voor een krappere opstelling om zo meer passagiers kwijt te kunnen.

Gedurende de vluchten die door de Spanjaarden worden uitgevoerd zitten voor de show nog wel twee stewardessen van de SLM aan boord.

Twee stewardessen van de SLM gaan u aan boord begroeten

Op deze manier hoopt onze maatschappij toch "dat directe gevoel van thuiskomst" aan haar wijfelende passagiers te kunnen verkopen.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Voelt u zich "direct weer thuis" aan boord van een SLM vlucht?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!