Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

Article – Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

PARAMARIBO, 4 juli 2023 – Het was een bericht dat slechts twee vormen van reactie opleverde; of je stond er vol verbazing naar te kijken of barste direct in lachen uit.

Brunswijk zou aan de "European International University" een "Distinguished Political Leadership Award" hebben ontvangen.

Excellentie Brunswijk

Gisteren verscheen in Suriname dan ook het bericht dat voortvluchtig crimineel, ex-terrorist, moordenaar, drugshandelaar en verkrachter vicepresident Brunswijk een "gerenommeerde, internationale onderscheiding" had gewonnen vanwege zijn "wereldwijd unieke en onderscheidende manier van leiding geven".

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

Brunswijk krijgt onderscheiding
– bron : SR Herald –

Dat laatste klopt, maar niet in de positieve zin van het woord.

De ultieme domheid, narcisme, zelfverrijking, nepotisme, kortzichtigheid en het totale gebrek aan welke vorm van intellect dan ook maken hem zeker onderscheidend.

Brunswijk is zo dom en corrupt dat het bijna lachwekkend is

Al valt dat binnen de omgeving van Surinaamse politici nog wel mee; hier is het bijna een standaard geworden.

Het klopt (niet)

Het klopt inderdaad dat Brunswijk deze onderscheiding heeft gekregen, maar het is wel volledig doorgestoken kaart en zelfs frauduleus.

Feitelijk net als de onderscheiding voor partijgenoot Bee (hij kreeg een zwarte band karate zonder ooit gesport te hebben) en de onlangs gehouden ABOP bingo (waarbij iedereen een winnend lot bleek te hebben).

Wat is er aan de hand?

Brunswijk zou in het diepte geheim online studeren aan de European International University.

Zijn scriptie wordt binnenkort afgerond en daarmee promoveert hij op het onderwerp "milieuverontreiniging in de kleinschalige goudmijnbouw te Sipalawini".

Wetende dat Brunswijk persoonlijk een van de grootste milieu vernietigers van Suriname is en absoluut verantwoordelijk voor de volledige ontbossing en verminking van grote delen in zowel Marowijne als Sipalawini maakt dit onderwerp bij lachwekkend.

Maar het blijft niet bij deze clowneske vertoning, want ook met zowel de universiteit als onderscheiding blijkt van alles mis.

Fake universiteit

Iedereen met een beetje gevoel voor benaming en uitstraling voelt direct aan zijn water dat een opleiding met de naam "European International University" welhaast nep moet zijn.

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

Website universiteit
– met zelfbedachte rating en sterren –

Dit blijkt na een kleine online zoektocht ook de waarheid, want feitelijk bestaat de universiteit niet eens.

Elke ondernemer kan zijn eigen universiteit beginnen

Of eigenlijk het tegenovergestelde; er bestaan er tientallen.

Het is namelijk geen statig gebouw met slimme mensen en hardwerkende studenten, maar een soort franchise online constructie waarbij elke ondernemer net als bij Mc Donalds zelf zo'n "instituut" kan oprichten.

Je hebt dus een European International University London, een European International University Parijs, European International University Bangkok en European International University Oekraïne, om maar wat te noemen.

Deze constructie is al langer een doorn in het oog van Europa die de opleiding voortdurend probeert te verbieden, maar telkenmale vinden zij weer mazen in de strenge, Europese wet.

De "universiteit" van Brunswijk is dus het fastfood-equivalent binnen de universiteiten en richt zich op het snel, goedkoop en zonder verdere controle "afstuderen" op een onderwerp naar keuze.

Aantoonbare oplichting

Toch lijkt de keuze van Brunswijk voor deze opleiding een logische, want ook zij liegen over alles, lichten mensen op en doen alsof ze heel wat voorstellen.

Een ieder weet dat Europa grotendeels vrij netjes en strik georganiseerd is, maar dat je meer naar het oosten toe een wat losse moraal hebt met meer kans op fraude en corruptie.

Landen als Polen, Hongarije en Oekraïne staan er om bekend het niet zo nauw te nemen met wet– en regelgeving.

Maar zelfs in deze landen wordt keihard gewaarschuwd voor het malafide en bijna criminele karakter van de universiteit waar Brunswijk "aan gaat afstuderen".

De universiteit van Brunswijk is van het niveau lagere school

De opleiding zou niet van het niveau HBO zijn en zelfs niet MBO, het is eigenlijk een online lagere school. En daarbij verspreiden ze valse informatie, lichten mensen op en kopen ze hun contracten om actief te kunnen blijven.

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

Online reviews
– oplichting en fake –

Dat klinkt inderdaad als de wereld waarmee Brunswijk zich graag omringt.

Corrupte vrienden

Dat Brunswijk online aan de lagere school gaat afstuderen over een onderwerp dat hij zelf heeft gecreëerd (de vernietiging van Suriname) is nu wel duidelijk.

Maar hoe zit het dan met die prijs?

Een snelle zoektocht levert direct het antwoord op.

Deze is namelijk geïnitieerd door Hubert Rampersad, een zelfbenoemde "professor" van de University of the West Indies.

Rampersad is aantoonbaar de domste professor ter wereld

Iedereen met een beetje geheugen zal direct weten dat deze frauduleuze man tot de inner-circle van Brunswijk behoort en er alles aan doet om met zijn gekochte titel de vicepresident iets van intellect aan te meten.

Rampersad is namelijk de persoon die Brunswijk in 2019 een diploma heeft gekocht aan een corrupte opleiding in Hawaï, zodat hij een "graad in de boekhouding" heeft.

Hij is dezelfde persoon die vorig jaar heeft geregeld dat Brunswijk een "outstanding achievement award" ontving.

En ook ditmaal zit Rampersad achter de "Distinguished Political Leadership Award" van Brunswijk.

De overeenkomst tussen al deze "prijzen" is dat ze zelfbedacht lijken, Rampersad ze voordraagt en Brunswijk ze op afstand in ontvangst neemt.

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

"professor" Rampersad
– hij strooit met prijzen –

Dat laatste is logisch, aangezien onze vicepresident internationaal op de opsporingslijsten van de FBI, CIA en Europol staat.

Op het moment dat hij naar Frankrijk zou afreizen om de prijs in Parijs te ontvangen, zou hij direct opgepakt worden.

Rampersad is fake

Ook hier geldt weer; als het er fake uitziet, fake klinkt en fake aanvoelt, dan is het gewoon fake.

De website van zelfbenoemd professor Rampersad schreeuwt letterlijk om oplichting en bedrog. Nog los van het feit dat het een gratis website is die elke kleuter zelf in elkaar kan knutselen, straalt het pure domheid uit.

Zo heeft Rampersad een boek geschreven (een PDF document) waarin hij zichzelf vergelijkt met mensen als Einstein, Elon Musk, Bill Gates en klassieke denkers uit de Italiaanse renaissance.

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

"boek" van Rampersad
– de groten der aarde –

Laten we eerlijk zijn; als je inderdaad van buitenaards niveau bent wat intellect betreft, zou je een dusdanige hoogte hebben bereikt dat je niet eens zou durven een vergelijking met deze illustere voorgangers te treffen.

Je stelt je dan immers nederig, dienstbaar en luisterend op.

Duurste hotel ooit

Overigens wordt de meest recente prijs van Brunswijk niet in Parijs uitgedeeld, maar Dubai – het grootste (op onze DNA na) rovershol ter wereld.

Ook dit zou direct alarmbellen moeten doen rinkelen, want waarom zou een Franse universiteit in Parijs te Dubai een award uitdelen aan een moordenaar?

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

Prijsuitreiking Brunswijk
– duurste hotel van Dubai –

De reden hiervoor is ook weer duidelijk; de prijzen stellen niets voor en kunnen niet op Europees grondgebied uitgereikt en erkent worden.

Rampersad is er echter helemaal mee in zijn nopjes, want de uitreiking is niet zo maar iets.

Nee, "het vindt plaats in het duurste en meest exclusieve hotel van Dubai", dus dat zit wel goed moet hij denken.

Waar de wereld van echte universiteiten zich afspeelt in statige kastelen met ingetogen mensen die tientallen jaren onderzoek doen, krijgt Brunswijk een online gekocht diploma in een rovershol in het Midden Oosten.

Verschil moet er zijn.

Voortvluchtig crimineel

Nog potsierlijker wordt het als men de verklaring van Rampersad verder leest.

De prijs van Brunswijk wordt namelijk niet afgehaald door Brunswijk zelf; die heeft immers een reisverbod en zou voor twintig jaar in de gevangenis belanden als hij de grens oversteekt.

De ene oplichter verkoopt een diploma aan de ander

Om die reden heeft hij zijn vazal Clifton Lienga gestuurd. Eén van de meest corrupte en fraudegevoelige, aantoonbaar niet-opgeleide en meest stupide personen van ons land.

Ook deze Clifton Lienga heeft een diploma via Rampersad aan dezelfde universiteit gekocht en mag nu MSc. voor zijn naam zetten.

Oftewel, Master of Shit and Corruption (MSc.).

Comedyshow

Tenslotte wil ik positief afsluiten door alles maar gewoon als comedy te beschouwen.

Rampersad laat een ander citeren hoe geniaal hijzelf is

Zo wordt Brunswijk door Rampersad genoemd als "politiek rolmodel voor politici in het binnenland en zeker ook in het buitenland".

Ook wordt er een andere "professor" geciteerd door Rampersad, namelijk Krishan. Dit blijkt een tikfout te zijn, want de beste man is geen professor en heet Krishnan.

Brunswijk geeft zichzelf een zelfbedachte onderscheiding

"professor" Krishnan (links)
– overhandiging zelfbedachte prijs –

Deze Krishnan is "erg onder de indruk van de leergierigheid van Brunswijk", maar nog opvallender is dat Krishnan vervolgens nog meer onder de indruk is van Rampersad.

Tenminste... Rampersad stelt in zijn persbericht dat Krishnan aangeeft dat Rampersad van bijna buitenaardse proporties is wat intellect en innovatie betreft.

Ik (Krishan) heb van professor doctor ingenieur en buitengewoon innovation guru (Rampersad) begrepen dat de vicepresident (Brunswijk) al eerder een diploma heeft gehaald en gewoon doorgaat met leren.

Het is een geweldige eer om hem namens onze wereldwijk erkende universiteit deze welverdiende award toe te kennen.

Welke als voorbeeld dient voor andere politieke leiders in de hele wereld.

De heer Brunswijk toont ons aan wat echt empathisch leiderschap is.

We moeten meer van zulke politieke leiders hebben die als rolmodel voor de jongeren kunnen dienen.

Hierdoor creëer je een betere wereld.

Let wel; bovenstaande quote is zogenaamd namens Krishan geschreven door Rampersad en gaat weer over zowel Rampersad als Brunswijk zelf.

Videoboodschap VP

En als je denkt dat het niet gekker kan worden, sluiten we maar af met een videoboodschap waarin vicepresident Brunswijk in steenkolen Engels de wereld bedankt voor zijn internationale erkenning en alle prestigieuze onderscheidingen die hij via Ramperad op de zwarte markt heeft aangeschaft.

Bron : Kees Christoffel Donk / 3e jaars student IT en communicatie


— UW MENING —

Moet Brunswijk zich schamen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!