Interactief : Bouterse op vrije voeten

Article – Interactief : Bouterse op vrije voeten

PARAMARIBO, 24 december 2023 – Op het moment van schrijven is Bouterse al 4 dagen, 19 uur, 46 minuten en 10 seconden een vrij man.

Decembermoorden

Tenminste, dat is als je rekent vanaf zijn definitieve veroordeling op 20 december 2023.

Wanneer we rekenen van het moment dat hij de moorden pleegde, op 8 december 1982, dan is hij nu al 41 jaar, 16 dagen, 19 uur, 47 minutes en 35 seconden op vrije voeten.

Tikkende klok

Hoe ik deze cijfers weet, tot op de seconde nauwkeurig?

Omdat ik een webpagina heb gemaakt die elke seconde wordt bijgewerkt met de duur dat ons land al verzuimd de grootste moordenaar uit onze geschiedenis op te pakken.

Zogenaamd is Bouterse inmiddels (voor de derde keer op rij) veroordeeld, moet hij twintig jaar de gevangenis is en wordt Suriname "geroemd om haar democratisch en justitieel apparaat, welke een voorbeeld voor zou wereld zijn".

Interactief : Bouterse op vrije voeten

Webpagina Bouterse
– elke seconde telt –

In de praktijk is het allemaal holle en inhoudsloze retoriek van de bovenste plank, zolang Bouterse niet daadwerkelijk is opgepakt en zijn laatste jaren in een hermetisch afgesloten cel doorbrengt.

Webpagina

Omdat niemand zich er verder druk om maakt, Santokhi met wollig taalgebruik wegdraait en Bouterse het allemaal prachtig vindt, heb ik deze webpage gemaakt.

Door op de button te drukken, opent u de pagina op uw telefoon of tablet en ziet u zelf hoe lang deze poppenkast al duurt.

De website toont in real-time een immer doortikkende klok die exact bijhoudt hoelang Bouterse al een vrij man is.

Bouterse is al 41 jaar, 16 dagen, 19 uur en 58 minuten vrij

Het is een schande voor onze natie dat we het zo ver hebben laten komen, en deze online pagina herinnert ons daar elke seconde weer aan.


Open de pagina via de button hierboven en deel de interactieve klok met iedereen, zodat Santokhi weet dat hij moet ingrijpen.

De site is in het Engels en toont tevens links naar artikelen over de misdaden, zodat de rest van de wereld het ook kan volgen.


Opmerking : dit ingezonden artikel vertolkt enkel de visie van de auteur.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Kees C. Donk, 3e jaar student IT / beeld : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Hoe lang zal Bouterse uiteindelijk vrij rond lopen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!