Santokhi : "ik beloof een zeer goed 2024!"

Article – Santokhi : "ik beloof een zeer goed 2024!"

PARAMARIBO, 30 december 2023 – Tijdens een feestelijke bijeenkomst, afgelopen vrijdag, heeft president Chandrikapersad Santokhi samen met overheidsfunctionarissen, notabelen, genodigden, ambtenaren en overig personeel van het Kabinet van de President, het einde van het jaar 2023 ingeluid.

Goed bezig

In zijn toespraak benadrukte Santokhi de prestaties van zichzelf en zijn regering in het voorbij jaar. Ook gaf hij de vele duizenden mensen aan personeel op zijn eigen kabinet veel complimenten

Hij belichtte de nieuwe kansen en groeimogelijkheden die elk jaar brengt en 2024 in het bijzonder, zonder verder in te gaan op cijfers, gegevens of aanvullende informatie.

Santokhi benadrukte de standvastigheid van zijn ministerteam, ondanks alle tegenwerking, van de natie en van het volk in het overwinnen van moeilijkheden en obstakels.

Daarbij onderstreepte hij de "gegroeide eenheid en trots" van het Surinaamse volk onder zijn leiding.

De president wees op de dalende inflatie en een recente neerwaartse trend in de wisselkoers.

De economie en algehele situatie van Suriname wordt beter

Hij beklemtoonde de collectieve inspanningen en het vermogen van zijn experts plus de bevolking om het land uit zijn huidige malaise te leiden.

Santokhi herinnerde eraan dat de regering heeft besloten de belastingvrije som per 1 januari 2023 te verhogen naar SRD 9.400,-

Iedereen krijgt meer geld, de prijzen dalen, onze munt stijgt

Ook komen er uitgebreidere belastingschijven en belastingvoordelen, wat de koopkracht van de samenleving ten goede komt.

Veel successen

De president sprak over de successen en doelpunten van de regering sinds mei 2023 en benadrukte het voortzetten van investeringen in de lokale economie en het stimuleren van productie.

Voor 2024 beloofde hij het beleid en de visie voor duurzame ontwikkeling van Suriname voort te zetten, benadrukkend dat gezamenlijke inspanningen nodig zijn voor duurzame groei.

2023 was een topjaar, maar in 2024 gaan we echt scoren

Santokhi sprak zijn dank uit aan iedereen die heeft bijgedragen aan een succesvol 2023 en keek uit naar samenwerking voor een duurzaam, stabiel en gezond Suriname.

Hij sloot af met een wens voor een zalig uiteinde en een voorspoedig 2024 voor alle Surinamers.

Bron : CDS / GFC / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Verwacht u dat Santokhi in 2025 herkozen wordt vanwege alle successen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!