NPS : meer welvaart met Pokie

Article – NPS : meer welvaart met Pokie

PARAMARIBO, 29 januari 2024 – Diana Pokie heeft zichzelf onlangs bekend gemaakt aan de leden van de Nationale Partij Suriname (NPS) te Brokopondo. De introductie van haar persoon volgt op het vertrek bij de ABOP.

Grootste partij

Ze werd in Brokpondo warm ontvangen door partijleider Gregory Rusland. Hij sprak daar ook de intentie uit om haar opnieuw te laten kiezen als lid van de Assemblee.

Rusland benadrukte de cruciale rol die de NPS speelde in het huidige regeringsbeleid dat gericht was op het stimuleren van de nationale ontwikkeling.

Hij uitte zijn vertrouwen in de partij en is er van overtuigd dat de NPS als de grootste partij naar voren gaat komen in 2025.

Indien dat gebeurt, zal Pokie haar plaats in de Assemblee heroveren.

Pokie sprak vervolgens over haar visie en stelde dat met de NPS aan de macht, er een tijdperk van orde, kalmte en vrede zal aanbreken.

Pokie heeft een visie, maar vertelde niet hoe die te realiseren

Ze rekent op de steun uit Brokopondo, zoals bij voorgaande verkiezingen, en is optimistisch dat de NPS minimaal 20 zetels zal veroveren.

Andere koers

Rusland wees op de noodzaak van verandering in de koers die Suriname vaart, met het oog op de toegankelijkheid van de nationale rijkdommen voor elke burger.

Volgens Rusland maakt iedere Surinamer kans om rijk te worden als straks de olie eenmaal gaat vloeien.

Rusland : vertrouw mij, we kunnen allen rijk gaan worden

Hij lichtte daarbij ook de breuk met de huidige regering toe, waarbij hij aangaf dat de VHP en ABOP de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen.

De NPS ambieert een nieuwe koers, gericht op gelijke kansen voor alle Surinamers, ongeacht hun etnische achtergrond of geloofsovertuiging.

Friends & family

Het voorkeursbeleid van 'Family and Friends' zal volgens Rusland niet worden voortgezet, aangezien de partij de regering heeft verlaten om echte veranderingen teweeg te brengen.

Rusland nodigde de gemeenschap van Brokopondo uit om deel te nemen aan gesprekken met zijn partijleiding en gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

Er klonken veel woorden, maar plan en aanpak ontbraken

De partij zet zich in voor een duurzame ontwikkeling in het district, waarbij de inwoners moeten kunnen profiteren van de nationale rijkdommen.

De NPS roept op tot actieve betrokkenheid van de gemeenschap voor een betere toekomst in Brokopondo.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Veel beloften weinig wol?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!