Chan jarig : "gefeliciteerd met mij!"

Article – Chan jarig : "gefeliciteerd met mij!"

PARAMARIBO, 3 februari 2024 – President Chandrikapersad Santokhi is vandaag jarig en volgens hem gaat het niet alleen goed met zichzelf, maar dankzij hem ook met het land.

Trots en blij

De president heeft zijn 65ste verjaardag vandaag ingeluid samen met leden van de regering en het diplomatieke corps dat in grote getallen aanwezig was.

Chan : 'ik ben blij en tevreden met alles wat ik bereikt heb'

Het grote feest ter ere van ons staatshoofd vond gisteren al plaats in de achtertuin van het presidentieel paleis.

Vertegenwoordigers van verschillende ministeries en afdelingen van het (diplomatie) corps waren aanwezig op de viering die verder voor het publiek zelf gesloten was.

Alle aanwezigen werden ruim in de gelegenheid gesteld hun felicitaties over te brengen aan het glunderende en zichtbaar trotse staatshoofd.

Chandrika gaf in zijn toespraak aan dat het juist vandaag (gisteren – redactie) op zijn verjaardag belangrijk is om stil te staan bij alles wat hij voor het land heeft betekend.

Suriname staat vlak voor 2025 op de rand van rijkdom

Ook meldde hij dat de afgelopen drie jaar niet makkelijk waren, maar beloofde dat in 2024 alles goed komt. Volgens het staatshoofd staat Suriname op de rand van rijkdom, voorspoed en geluk en zijn we dankzij de regering na drie jaar uit een diepe crisis gekomen.

Vanaf dit jaar zal het volk merken hoe goed de regering is en hoeveel zij teruggeeft aan het volk, aldus de president.

Chan jarig : "gefeliciteerd met mij!"

Chan in het middelpunt
– felicitaties alom –

Het jarige feestvarken olifant bedankte het korps en overige aanwezigen voor het harde werk dat zij hebben verzet, ook in de moeilijke tijden.

"Wat wij tot nu toe in Suriname aan ontwikkeling hebben bereikt, komt door jullie harde werk en gebeden aan God," sprak de jarige president tegen de aanwezigen.

First Lady

Behalve Chan mocht ook veel hoogwaardigheidsbekleders een toespraak houden, gericht aan de president.

De First Lady mocht zeggen dat ze trots was op de president

Hun werd ook toegestaan felicitaties over te brengen aan het staatshoofd. Extra aandacht was er voor de First Lady, Mellisa Santokhi-Seenacherry, die aangaf erg trots te zijn op alles dat de president heeft bereikt.

De felicitaties aan Chan stonden verder in het teken van nederigheid, dankbaarheid, hoop en vooruitgang voor Suriname.

Mooie toekomst

Santokhi blikte in zijn lange betoog ook terug en is weer hoopvol gestemd met de richting waar hij als hoogste leiding en sterk leider naar toe wil met ons land.

Hij gaf in zijn toespraak aan elke dag op te staan met de intentie om goede dingen te doen.

Chan : dankzij mijn regering gaat het goed met Suriname

Het staatshoofd benadrukte tenslotte meerdere malen dat het gevoerde beleid van zijn regering heeft geleid tot vooruitgang, ontwikkeling en stabiliteit in de economie van het land.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Deelt u het optimisme van Chan?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!