De vraag van vandaag : respectloos?

Article-question – De vraag van vandaag : respectloos?

PARAMARIBO, 7 februari 2024 – De vraag van vandaag is eenvoudig van opzet. Het bestaat uit één vraag en in de reacties kunt u daar antwoord op geven.

Heeft u zelf een leuke vraag? Laat het weten in de comments!

Achtergrond

De vraag van vandaag is (indirect) aangedragen door een vaste lezer van de app. Deze stelde dat de app onze presidenten en ministers bewust en vaak respectloos bejegend.

Lezer : gebruik dit app nuttig Jullie proberen mensen te kleineren, maakt niet uit van president tot minister wordt ongerespecteerd besproken door deze app hoe Dan.

App : De app brengt het nieuws en doet dit altijd met onderbouwing, feiten en documenten. In principe wordt daarmee niet "respectloos" gesproken over welke president of minister dan ook.

Forumdiscussie
Suriname Nieuws

Om misverstanden te voorkomen, en omdat de lezer altijd het laatste woord heeft, is besloten deze stelling aan jullie voor te leggen.

OVER DEZE APP

De app Suriname Nieuws bestaat al bijna tien jaar en heeft in die tijd – onder meerdere presidenten en ontelbaar veel ministers – het land non-stop van nieuws voorzien.

De app is volledig gratis en wordt zonder enige vorm van financiëring ontwikkeld en voorzien van nieuwe updates en (eigen) artikelen.

Dit is gedaan om op geen enkele manier en van geen enkele partij afhankelijk te zijn. De app is dus niet politiek gelieerd, niet politiek gedreven en heeft geen enkele politiek belang.

Suriname Nieuws
gratis app

De vraag van vandaag : respectloos?

Reactie vaste lezer
– Suriname Nieuws –

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Is de app respectloos naar onze politici?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!