Grote delegatie op reis naar India

Article – Grote delegatie op reis naar India

PARAMARIBO, 7 februari 2024 – Wellicht is het u ontgaan, maar een flink deel van onze politieke top bevindt zich momenteel te India.

Beleefheidsbezoek

Een enorme delegatie van parlementsleden, aangevoerd door de voorzitter Marinus Bee, is onlangs afgereisd voor een officieel bezoek aan het Indiase parlement.

India stuurde de voorzitter, wij meerdere parlementsleden

Waar ons parlement bekend staat onder de naam De Nationale Assemblee (DNA) noemt men deze Indiase tegenhanger Lok Sabha of simpelweg Huis van het Volk.

De afgevaardigde delegatie bestaat niet alleen uit de voorzitter zelf, maar ook uit veel leidende figuren van onze politieke partijen zoals de Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP), maar ook de Nationale Democratische Partij (NDP).

Marinus Bee wordt daarbij gesouffleerd door onder meer Asiskumar Gajadien en Rabin Parmessar, andere DNA-leden, persoonlijke assistenten en mensen die nodig zijn om de reis goed te laten verlopen.

Surinaamse delegatie
op reis naar India

De reis naar India dient als een beleefdheidsbezoek na de komst van de Indiase voorzitter, Om Birla.

Birla deed ons land in augustus 2022 aan als tussenstop en werd hier met alle egards ontvangen. Afgesproken is toen dat ons land uit beleefdheid weer een delegatie terug zou sturen.

Spirituele verbondenheid

Het hoofddoel van de ontmoetingen onder leiding van Bee is het verder uitdiepen en versterken van onze bilaterale, spirituele verbondenheid.

Grote delegatie op reis naar India

Op reis naar India
– Langeman Produkties –

Ook gaat onze voorzitter zich hard maken voor het aanhalen van de culturele banden tussen de bevolking van zowel India als Suriname.

Bee gaat de bilaterale, spirituele verbondenheid versterken

De gesprekken tijdens het bezoek zijn gericht op het uitvoeren van eerder gemaakte plannen tot afspraken. Het blijft hierbij wel tot voornemens, aangezien er nog niets definitief op papier staat of is uitgewerkt.

Uitdagingen

De Indiase voorzitter Om Birla benadrukte het belang van internationale samenwerking en moedigde Suriname aan tot het aanpakken van haar uitdagingen.

Voorzitter Bee uitte daarop weer zijn waardering voor deze warme woorden en de manier waarop zijn groep in India gehuisvest wordt.

Voorzitter Marinus Bee : "India is mijn tweede vaderland"

Ook gaf hij aan dat het land (India – redactie) voor hem als een tweede vaderland en huis voelt.

Hij kijkt uit naar het verder versterken van de parlementaire banden tussen Suriname en India en hoopte snel weer op reis naar het land te mogen gaan.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wist u dat deze delegatie op reis was?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!