🌎 Huizen afgepakt van Promes

Article – 🌎 Huizen afgepakt van Promes

PARAMARIBO, 15 februari 2024 – Naar nu blijkt heeft het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) een paar weken terug negen panden van SuriNed en voetballer Quincy Promes in beslag genomen.

Miljoenen euro's

De panden staan in zowel Almere, Amsterdam als Utrecht en de inbeslagname is inmiddels bevestigd door het OM.

Alles bij elkaar vertegenwoordigen de huizen een waarde van meerdere miljoenen euro's.

Het OM heeft de maatregel genomen om te voorkomen dat de panden verkocht worden en de opbrengsten naar een buitenlandse rekening van Promes overgemaakt worden.

Voor de huidige huurders van deze panden verandert er overigens niets; huurders zijn in Nederland extreem goed beveiligd en zij kunnen de panden dus gewoon blijven gebruiken.

De inbeslagneming is het gevolg van de straf die het OM tegen Promes heeft geëist.

Meer straf

Promes was eerder al veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes jaar. Die straf is hem opgelegd wegens zijn betrokkenheid bij het importeren van enorme ladingen aan cocaïne.

🌎 Huizen afgepakt van Promes

Promes in de cel
– drugs, wapens en mishandeling –

Die veroordeling was niet de eerste keer dat Promes juridische problemen kreeg. Daarvoor was hij al veroordeeld tot anderhalf jaar gevangenisstraf voor zware mishandeling (hij heeft de knie van zijn neef uit het been gesneden – redactie).

Promes zou ladingen aan coke hebben verscheept

Promes – die actief is voor de Russische club Spartak Moskou – was niet persoonlijk aanwezig bij de uitspraak. Hij zou te druk zijn met voetbal.

Tegen beide uitspraken lopen momenteel een hoger beroep.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Denkt u dat hij schuldig is?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!