🌎 Vrouw lift billen en vlucht

Article – 🌎 Vrouw lift billen en vlucht

PARAMARIBO, 17 februari 2024 – Een vrouw uit Rome / Italië is, nota bene op Valentijnsdag, zonder te betalen weggerend uit een kliniek voor cosmetische chirurgie.

Vluchtauto

Ze had op die dag een zes uur durende "bil-vergrotingsoperatie" (het liften van de billen – redactie) ondergaan.

Niet snel na de ingreep rende ze weg uit de behandelkamer met alle pleisters, drains en een steungordel nog om haar onderlichaam.

Ze deed dat zonder de verschuldigde som van tienduizenden euro's te betalen.

Het medisch personeel kon niets anders dan verbouwereerd en boos toekijken hoe ze de vlucht nam en in een auto stapte die netjes op haar stond te wachten.

🌎 Vrouw lift billen en vlucht

Quella puttana è scappata!
– Langeman Produkties –

De (bijna) filmscène werd werkelijkheid en dwong de plastisch chirurg Maximilian Catenacci om aangifte te doen bij het politiebureau.

Dure billen

Een dergelijke ingreep, inclusief de huur van de operatiekamer, anesthesie, prothesen, artsenhonoraria en medische zorg, kost ongeveer 20.000 euro.

De billendief had echter slechts een aanbetaling van duizend euro gedaan.

Uit nader onderzoek bleek dat de vrouw ook al gezocht werd door een andere collega van wie ze een behandeling voor haar lippen had gestolen.

Ook in dat geval was ze zonder te betalen weggerend, met als excuus dat ze haar tas uit de auto moest halen.

"Deze dame werd opgenomen in een faciliteit in Rome," legt advocaat Stefania Arduini uit.

Het was een zeer complexe operatie, omdat het een bil-vergroting betrof met veel grotere prothesen dan een gemiddelde borstvergroting.

De nieuwe billen waren veel groter geworden dan de borsten

Aan deze operatie voegde de chirurg ook nog eens een bil-lift toe; het aantrekken van de huid met externe en interne hechtingen.

Pijnlijke ingreep

Veel mensen ondergaan deze aanvullende operatie niet, vanwege de zware en pijnlijke periode die daarna met pijnstillers moet worden bedwongen.

De tijd om te herstellen is erg lang; je moet rusten, in bed blijven, een steungordel dragen en strikte controles ondergaan.

🌎 Vrouw lift billen en vlucht

Billen gelift, hielen gelicht
– Langeman Produkties –

"We waren allemaal verbaasd, vooral omdat deze dame opstond, de kliniek verliet en zelfs de kracht had om te ontsnappen," meldt de raadsheer van de gedupeerde kliniek.

"De aanwezige artsen en verpleegkundigen waren bezorgd om haar fysieke welzijn."

In plaats van rust nemen, sprong de vrouw op en rende weg

"Maar zij rende gewoon naar de auto en nam alles mee, de pleisters op haar bil, drains, een steungordel en zelfs extra prothesen," aldus de advocaat.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Zou u nieuwe billen willen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!