Is deze app politiek?

Article – Is deze app politiek?

PARAMARIBO, 18 februari 2024 – Vandaag werd in de app voor de zoveelste gesteld dat deze app volledig politiek gelieerd is, veel lezers betaald worden door politieke partijen en goed nieuws bewust wordt weggelaten om de huidige regering zwart te maken.

Onafhankelijk

Bovenstaande reacties worden al sinds 2014 in de app vermeld, want zo lang bestaat deze al.

Feit is echter dat deze app volledig onafhankelijk is, niet opeens een andere admin krijgt als de verkiezingen hiertoe vragen en al het werk gratis gedaan wordt (om niet afhankelijk te worden van wie of wat dan ook).

Sterker nog; ondergetekende kent letterlijk niemand (persoonlijk) die deze app gebruikt en heeft de app ook nog nooit (in het "wild") gebruikt zien worden.

Het is wellicht een fetisj, maar op straat, in de bus of een winkel / restaurant kijkt admin altijd heimelijk naar wat mensen doen op hun telefoon en of wellicht de Suriname Nieuws app gebruikt wordt.

In tien jaar tijd is er nog nooit ook maar één gebruiker op deze manier gespot en heeft nog nooit één lezer aangegeven dat hij / zij de app gebruikt en / of reacties achterlaat.

Admin weet dus totaal niet wie de gebruikers zijn, als die er al zijn.

Suriname Nieuws
gratis app

Hopelijk kan de discussie dus ophouden of deze app betaald wordt door de politiek, want dat is simpelweg niet zo.

De partijen weten niet eens dat deze app bestaat, ministers reageren letterlijk nooit op vragen over informatie en er is geen enkele politicus bekend die deze app actief gebruikt.

Politiek onbelangrijk

Op social media is minister Rishma Kuldipsingh de enige die deze app "volgt", maar dat kan net zo goed een fake account zijn en de app publiceert niet eens nieuws op de socials.

De enige reden waarom de regering Santokhi de laatste jaren meer in het nieuws is, dan de regering Bouterse, is omdat de huidige regering door Santokhi wordt geleid.

Is deze app politiek?

Hardnekkige misverstanden
– ze zijn welkom –

En het feit dat er veel aandacht wordt besteed aan wat er mis gaat, komt omdat er blijkbaar veel zaken in het nieuws verschijnen die mis gaan.

Tenslotte

De app heeft tijdenlang een rubriek gehad met "positief en leuk nieuws", maar die werd nooit gelezen en lezers gaven ook aan daar niet op te zitten wachten.

Wat dat betreft heeft Steve Jobs, de oude CEO van Apple, gelijk gehad door te stellen dat "als je keihard werkt, het wellicht mogelijk is om ooit een zeer klein deel van de gebruikers tevreden te stellen... maar zeker niet allemaal, laat staan tegelijk".

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Denkt u dat deze app een "politiek doel" heeft?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!