Chan : god stuurt de koers

Article – Chan : god stuurt de koers

PARAMARIBO, 24 februari 2024 – Chan heeft aan een god gevraagd de koers te laten droppen, en deze heeft dat gebed – naar eigen zeggen – vrijwel direct ingewilligd.

God dicteert

Zijne excellentie, de hoogwaardige president Chandrikapersad Santokhi, begon de afgelopen werkweek met een zeer lang en uitgebreid gebed in zijn werkkamer.

Hij werd hierbij ondersteund door diverse Hindoe geestelijken die uit zowel Suriname als het buitenland zijn overgekomen.

Vlak na het bidden, begon de koers direct te dalen

De bijeenkomst moet volgens hem gezien worden als een moment van spirituele ondersteuning om de koers van de SRD sterker te maken.

Chan : god stuurt de koers

De werkkamer van Chan?
– Langeman Produkties –

Ramon Jawalapersad, voorzitter van de Stichting Hindoestaanse Immigratie (SHI), lichtte toe dat deze gebedsbijeenkomst niet alleen gericht was op de valutakoers, maar ook helpt bij de zaken als de wereldvrede en het behoud van onze zeer kostbare en door de president zo geliefde natuur.

Het evenement, waaraan bijna 20 pandits deelnamen, werd gekenmerkt door het reciteren van mantra's, die bijna twee miljoen keer zijn herhaald.

Niet lang daarna begon de koers van zowel de euro als Amerikaanse dollar inderdaad flink te dalen.

Elke mantra leverde, volgens de laatste berekeningen, een paar duizendste cent koerswinst op (een daling van SRD 10,– is ongeveer 0,00005 cent per mantra – redactie).

Maha Rudra Yagya
koersdaling, vrede en de Amazone

Santokhi erkende de uitdagingen waar Suriname mee te maken heeft, zoals de fluctuerende koers en soms wat lastigere economische omstandigheden, maar benadrukte dat god alles kan beteren.

Het werkt fantastisch, we waren nauwelijks begonnen met bidden en de koers daalde al!

Leiderschap toon je niet alleen in goede perioden, maar altijd. Ik doorsta alle testen dankzij de kracht die de almachtige mij persoonlijk heeft gegeven om dit land te besturen.

Ik heb besloten de toekomst en het lot van Suriname in de handen te leggen van god, hij heeft alle wijsheid om de juiste beslissingen te nemen.

Chan Santokhi
president

Chandrika ziet gebed dan ook als een essentiële bron van zijn kracht als leidraad voor het maken van de juiste beslissingen voor het welzijn van ons land.

God bestuurt het land nu en neemt de beslissingen

De president sprak zijn dankbaarheid uit naar de geestelijken voor de rust die ze brengen in de gemeenschap, zeker nu het weer beter gaat met ons land.

Chan : god stuurt de koers

God wikt en beschikt
– Langeman Produkties –

De vorige periode was volgens Santokhi "slecht, lang en moeilijk". Tot welke god er dan in die tijd is gebeden, maakte de Communicatiedienst Suriname ook bij navraag niet bekend.

Aanvulling

Er wordt, in ieder geval door deze app, geen exacte god aangewezen. De afbeeldingen van Langeman moeten met een gepaste knipoog bekeken worden, en zijn absoluut niet bedoeld om welke religie dan ook voor te trekken.

De god van Santokhi hoeft niet uw god te zijn en kan ook geen god zijn voor mensen die niet in een (of zijn) god geloven.

Minister Somohardjo wil naar verluid zelfs een volledig ministerie voor alle goden beginnen, maar dat staat los van de koersontwikkeling.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Vindt u het verstandig ons land aan een god over te laten?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!