🌎 Man neemt 217 coronavaccins

Article – 🌎 Man neemt 217 coronavaccins

PARAMARIBO, 14 maart 2024 – Een opvallend verhaal komt uit Duitsland, waar een man in de loop van 29 maanden zichzelf 217 keer heeft laten vaccineren tegen het coronavirus.

Buitensporig

Dit aantal ligt ver boven de aanbevolen driemaal die door gezondheidsorganisaties wereldwijd wordt geadviseerd. Ondanks de buitensporige hoeveelheid vaccinaties, heeft de man geen enkele negatieve bijwerkingen ervaren.

De zaak kwam aan het licht na een publicatie in The Lancet Infectious Diseases, waarna BBC News een interview hield met een arts van de Universiteit van Erlangen-Neurenberg (in Duitsland – redactie).

Deze universiteit heeft bloedmonsters van de 62-jarige man onderzocht om te bepalen of de overvloed aan vaccinaties enige invloed had op de werking van de vaccins of zijn immuunsysteem.

Dr. Kilian Schober, van de afdeling microbiologie, deelde mee dat de onderzoeksresultaten geen enkele vermoeidheid van cellen of een verminderde werkzaamheid van de vaccins aantoonden.

Het lijkt erop dat de man ook nooit besmet is geweest met het virus.

Onverstandig

Hoewel de Duitser geen nadelige effecten heeft ondervonden, wordt sterk afgeraden om zijn voorbeeld te volgen.

🌎 Man neemt 217 coronavaccins

Corona vaccinaties
– drie is genoeg –

De standaardprocedure blijft de toediening van drie doses, met eventuele extra prikken voor mensen die tot een risicogroep behoren.

De man betaalde alle vaccinaties van zijn eigen geld

Het is niet duidelijk waarom de man ervoor koos om zich zo vaak te laten vaccineren.

Een fraudeonderzoek in Maagdenburg heeft wel plaatsgevonden, maar tot vervolging is het niet gekomen aangezien de man alles legaal heeft gedaan en de vaccinaties uit eigen zak heeft betaald.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Heeft u zich laten vaccineren?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!