✈️ SLM directeur klaagt eigen bond aan

Article – ✈️ SLM directeur klaagt eigen bond aan

PARAMARIBO, 28 maart 2024 – Steven Gonesh, de relatief kersverse directeur van Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), gaat zijn eigen personeel aanklagen.

Exorbitant

De CEO, die sinds zijn aantreden nog niets heeft gedaan om de SLM sturing te geven, is woedend op de.kritiek van de Bond van Personeel bij de SLM (BPSLM).

Nepotisme?

In een brief uit de bond met details en onderbouwing haarbezorgdheid over de toekenning van enorme prestatiebeloningen aan Gonesh.

De exorbitant bedragen successen door de bond gezien als ongerechtvaardigd, vanwege de failliete status waarin het bedrijf zich feitelijk bevindt.

President Santokhi ziet echter geen problemen in de beloning van zijn goede vriend Gonesh, en dus klaagt de directeur nu zijn eigen personeel aan.

Gonesh heeft de beschuldigingen van zijn eigen mensen fel bekritiseerd.

Fake news

Volgens de topper is het een ongegronde aanval op zijn integere karakter en zou het zelfs fake news zijn.

De brief is echter ingezien en gecontroleerd op onjuistheden en daaruit blijkt dat de kritische toon toch wel hout snijdt.

Gonesh heeft zijn personeel nu al 3x aangeklaagd

Hij heeft aangegeven dat de aantijgingen volledig ongegrond zijn en dat hij door middel van zijn advocaat stappen onderneemt om de zaak (voor de derde keer op rij – redactie) voor de rechter te brengen.

Derde keer

Alhoewel Gonesh inhoudelijk nog niets heeft gepresteerd bij het bedrijf, is dit al wel de derde keer dat hij zich genoodzaakt ziet juridische stappen tegen zijn eigen mensen te ondernemen.

✈️ SLM directeur klaagt eigen bond aan

SLM voor de rechter
– Langeman Produkties –

Gonesh benadrukt dat hij geen verklaring schuldig is aan de bond betreffende zijn hoge vergoedingen, enorme bonussen en verdere arbeidsrelatie met de SLM.

Volgens Gonesh moet de SLM zich niet bemoeien met zijn salaris bij de SLM

Hij betreurt de negatieve impact die deze acties hebben op vooral zijn reputatie als in mindere mate die van de luchtvaartmaatschappij.

Voor het gerecht

Tot op heden heeft de BPSLM nog niet gereageerd op de aankondiging van Gonesh om hun voor het gerecht te slepen.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Wat is uw mening over Gonesh?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!