📽️ Vissers over Santokhi

Article-video – 📽️ Vissers over Santokhi

PARAMARIBO, 7 april 2024 – De bekende financieel en economisch deskundige mevrouw Vissers laat in deze video weer op haar kenmerkende wijze van zich horen.

Rijk land?

Zo wordt door de regering beweerd dat Suriname – op papier – niet het 17e rijkste land ter wereld is, maar zelfs het 10e.

Klopt dat en waarom merkt het volk er dan zo weinig van?

Ook ontkracht ze de stelling van president Santokhi dat "dankzij hem en God het eindelijk weer goed gaat met Suriname, maar dat fake news, duistere krachten en leugens er voor zorgen dat de bevolking dit niet meekrijgt".

Vissers : 'de enige die echt fake news verspreidt is Santokhi'

Sterker nog, naar de mening van Vissers heeft Chan zijn politieke tegenstanders via juridische en politieke maatregelen inmiddels monddood gemaakt.

En na het uitschakelen van zijn opponenten is het juist zijn eigen VHP die steeds meer vals nieuws en halve waarheden begint te verkondigden.

Vissers : 'Amerika waarschuwt ons land voor desinformatie'

Het feit dat de Amerikaanse regering, via de CIA, heeft aangegeven dat de Surinaamse regering bewust desinformatie verspreidt wordt ook door haar benoemd.

📽️ Vissers over Santokhi

Heeft Vissers beet?
– Vissers over Santokhi –

Ook verduidelijkt Vissers dat hij feitelijk een willoze marionet is geworden van een buitenlandse N.V. met heel eigen belang.

Vissers : 'Chan snapt zelf niet eens wat er hier nu speelt'

Verder berekent Vissers dat de schuld in ongeveer 3,5 jaar met ettelijke miljarden USD is toegenomen, wat in zo een kort tijdsbestek nog nooit in de wereld is voorgekomen (de schuld onder de NDP is opgebouwd in 10 jaar tijd – redactie).

Tenslotte legt ze, naar eigen zeggen, uit dat de president zelf niet eens begrijpt wat er in ons land speelt.

Het interview met Vissers begint ongeveer op 3:25 minuten, dus u kunt doorspoelen naar dat begin.

De video toont de mening van de dame in kwestie en staat volledig los van deze app.

Bron : YouTube


— UW MENING —

Weet Santokhi hoe ons land er voor staat?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!