SLM vlucht 24 uur vertraagd

Article – SLM vlucht 24 uur vertraagd

PARAMARIBO, 10 april 2024 – Het houdt niet op bij de SLM, net als vorige week is het tijdelijke vliegtuig weer kapot met een vertraging van zeker 24 uur als gevolg.

China

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft vandaag, 10 april, haar vlucht met vluchtnummer PY 993 van Amsterdam naar Paramaribo geannuleerd.

Gelukkig had president Chandrikapersad Santokhi juist vandaag gekozen om met concurrent KLM te vliegen, anders had zijn reis naar China wellicht in duigen kunnen vallen.

Annulering vlucht zorgt voor grote onvrede onder reizigers

Dit ongemak is het gevolg van aanhoudende problemen met de vloot van de maatschappij.

SLM vlucht 24 uur vertraagd

Helaas een bekend beeld
– © schiphol.nl –

SLM, die al eerder haar eigen vliegtuig moest inleveren wegens betalingsproblemen, kampt nu met technische mankementen aan het tijdelijk gehuurde toestel. Het is opmerkelijk dat dit hetzelfde toestel is dat vorige week ook al defect raakte.

Gevolgen voor passagiers

Door de annulering van de vlucht staan passagiers op Schiphol, waar het vliegtuig zou vertrekken, nu voor een volledig gesloten deur.

De annulering heeft tot gevolg dat alle betrokken reizigers te maken krijgen met een vertraging van minimaal 24 uur.

De sfeer onder de gestrande passagiers is grimmig. Velen van hen uiten hun ongenoegen en frustratie, aangezien zij nu geconfronteerd worden met onvoorziene verblijfskosten en een ongewisse wachttijd.

Op de luchthaven is een rij van woedende en teleurgestelde passagiers te zien die vergeefs zoeken naar antwoorden. Zij proberen in contact te komen met vertegenwoordigers van SLM en de baliemedewerkers, echter zonder succes.

Het gebrek aan communicatie en directe informatie versterkt de frustratie en woede onder de reizigers.

Geen reactie

Ondanks de tumultueuze situatie en de zoektocht naar oplossingen blijft officieel commentaar vanuit SLM uit.

SLM vlucht 24 uur vertraagd

Gefrustreerde passagiers
– met zonder rode loper –

Het gebrek aan transparantie en ondersteuning in tijden van nood roept vragen op over de betrouwbaarheid en klantenservice van de luchtvaartmaatschappij.

Zelfs de president lijkt nu liever met de KLM te vliegen

Dat nota bene "zelfverklaard reddende engel" Santokhi blijkbaar geen vertrouwen in de nationale carrier had en voor KLM koost, maakt de situatie voor SLM er niet veel beter op.

SLM vlucht 24 uur vertraagd

SLM... komt het ooit goed?
– beelden : Langeman –

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

En nu?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!