Bennie Miranda terug bij af

Article – Bennie Miranda terug bij af

PARAMARIBO, 5 mei 2024 – Bennie Miranda, bekend van Facebook, heeft na een onderbreking van vier jaar aangekondigd toch weer terug te keren naar de VHP.

Kennis

Zijn toezegging om nu weer VHP'er te zijn, kwam nadat hij overeenstemming had bereikt met de grootste regeringspartij van ons land.

"Ik zit vaak op Facebook, dus ik heb veel politieke kennis"

In 2020 had Miranda de VHP verlaten, omdat hij vond dat hij het slachtoffer was van structurele pesterijen binnen diezelfde VHP, voornamelijk vanwege zijn etnische achtergrond.

Miranda gelooft echter sterk dat zijn kennis de VHP nu ten goede zullen komen.

Ik ben uitgenodigd; ze hebben me nodig en ik heb "ja" gezegd.

Het politiek niveau van de VHP past bij mij, want ik ben professioneel zeer goed in verbale communicatie, verklaarde hij op zijn Facebookpagina.

Professioneel als hij is, heeft ook zijn profielfoto op Facebook veranderd naar een foto van een VHP-partijvergadering.

Winti wai

Een week eerder was hij trouwens ook nog in gesprek met Gregory Rusland, voorzitter van de NPS, wat de indruk wekte dat hij zich bij die partij zou voegen, maar blijkbaar boden die minder.

Bennie ging van de VHP, naar ABOP, de NDP, BEP en NPS

De "Facebook-bekendheid" heeft de afgelopen zeven jaar veel gepost over politiek op sociale media. Hij hoopt dat zijn volgers de lessen die hij heeft gedeeld zullen onthouden.

Het is wellicht opportunistisch, maar het is nu tijd om aan mezelf te denken.

Eigen belang, zo werkt politiek, sorry hoor!

Ik heb zeven jaar lang alleen aan anderen gedacht, maar sommige mensen zijn ondankbaar, voegde de Facebooker toe.

Miranda heeft tegen zijn aanhangers van de ABOP gezegd dat ze zich niet met zijn besluit moeten bemoeien. In de afgelopen jaren deed hij immers op social media alsof hij een scherpe criticus van de regering was.

Alle partijen

Na zijn vertrek uit de VHP in 2020, sloot Miranda zich eerst nog aan bij de ABOP, daarna flirtte hij met de NDP, vervolgens werd hij in 2022 woordvoerder van de BEP, praatte hij in 2023 met de NPS en is nu weer terug bij de VHP.

Bennie Miranda terug bij af

Bennie Miranda
– olifant in hart en nieren –

Overigens werd hij uit de BEP gezet, omdat hij totaal niet wist te communiceren en schandelijke podiumpraat op internet bezigde.

Miranda werd uit de BEP gezet wegens foute opmerkingen

Zijn terugkeer naar de VHP wordt door sommigen binnen de oranje partij dan ook totaal niet gewaardeerd; ze hebben geen idee welke kennis hij meebrengt en wat de partij met een influencer moet die blijkbaar geen enkel politiek principe heeft.

Bron : Liesbeth Kartowikromo / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Zou u op hem stemmen?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!