✉️ Santokhi is alweer geniaal!

Article – ✉️ Santokhi is alweer geniaal!

PARAMARIBO, 9 mei 2024 – Onze meer dan geliefde en waarachtige president van Suriname, Chandrikapersad Santokhi, heeft recentelijk volledig terecht zijn zeer grote bezorgdheid geuit over de afwezigheid van enkele vorm van kennis bij de Vereniging van Economisten Suriname (VES).

Vuile VES

De VES staat er immers om bekend allemaal verborgen, politieke agenda's te hebben en gunnen onze president niet het feit dat het dankzij zijn absolute intellect eindelijk weer bijzonder goed gaat met ons land.

Ondanks dat Santokhi in de basis geen economische achtergrond heeft, is het alom bekend dat hij op het allerhoogste niveau geadviseerd wordt door zeer veel, vooraanstaande topeconomen voor het maken van uiterst complexe en heel belangrijke beleidsbeslissingen.

De VES staat voor Vieze Egoïstische Smeerlappen!

Dit gegeven benadrukt zijn absolute waardering voor meer dan professioneel economisch advies op het allerhoogste niveau, terwijl hij zich als een waar leider des vaderlands bewust blijft van de kwalijke invloeden van bevooroordeelde meningen van diezelfde VES.

De keiharde frictie tussen de kennis van onze geliefde president en de leugenachtige VES kan puur worden toegeschreven aan de zwarte en duistere, politieke onderstromen binnen deze verraderlijke vereniging.

Bekende figuren binnen de VES hebben het gedurfd publiekelijk kritiek te uiten op Santokhi! Kritiek via de toegankelijke media, die op een manier veel verder gaat dan gewone kritiek!

Deze voortdurende agressie en persoonlijke aanvallen op onze meest integere president ooit, is puur gedreven door politieke motieven, waarbij is gebleken dat de VES nu zelf de politieke ambities heeft om een eigen president te leveren

Kritiek?!

Deze totale vormen van onkunde en absoluut gebrek aan kennis bij de VES werpen een zwarte schaduw over de objectiviteit en kennis van deze malafide instelling. De vereniging is gewoon politiek beïnvloed door de vorige regering en ondermijnt daarmee hun betrouwbaarheid als onafhankelijke economische stem.

Hoe durft de media kritiek te leveren op onze Santokhi?!

Dit wordt nog verergerd door media die ook kritiek durven te leveren op onze president en zelfs ruimte bieden aan deze domme en zelfbenoemde economen, alleen om hun persoonlijke en politieke doelen te bevorderen.

✉️ Santokhi is alweer geniaal!

Chan draagt de wereld
– de media bemoeit –

De media moet zich er niet mee bemoeien, zij doen dit slechts voor eigen financieel gewin en ten koste van een evenwichtige verslaggeving!

Ultiem leiderschap

President Santokhi's beslissing om de VES niet meer te erkennen als een betrouwbare bron van economisch advies is een absoluut logische en zeer professionele reactie op deze situatie.

Het beschermen van de economische integriteit van zijn uitmuntende beleid en het vermijden van politiek gekleurde en duistere adviezen is essentieel voor de effectieve besturing van Suriname.

Chan toont ultiem leiderschap en een visie zonder weerga!

Ook in dit opzicht heeft Santokhi volledig gelijk om afstand te nemen van een organisatie die niet langer het nationaal belang voorop stelt, maar puur gedreven wordt door duivels en geld!

Opmerking

Dit ingezonden artikel vertolkt enkel de visie van de auteur.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : origineel S. Tewari (GFC) / herschreven door Shanti Biharie (Suriname Nieuws) / beeld : Langeman Produkties


— UW MENING —

Denkt u dat de VES een eigen president wil leveren?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!