Brunswijk : "door God gezonden"

Article – Brunswijk : "door God gezonden"

PARAMARIBO, 22 mei 2024 – Suriname is een gezegend land, want na Santokhi beweert nu ook Brunswijk door God persoonlijk te zijn neergezet om ons land te redden.

Goden verzoeken

Enkele maanden terug trapte president Chandrikapersad de religieuze ratrace af door te stellen dat hij "een directe lijn met God heeft en hij door God is aangewezen als redder en Messias van Suriname".

Nadat Chan deze stelling een paar keer vol overtuiging had geponeerd – en een ieder opriep om tot de Heere te bidden zodat hij in 2025 herkozen zou worden – kon vicepresident Brunswijk natuurlijk niet met zowel lege handen als lede ogen toekijken... en zo geschiedde.

Na Chan stelt nu ook Brunswijk door God te zijn neergezet

Koning Ronnie verklaarde tijdens een installatievergadering van het jongerenbestuur aanvankelijk dat ABOP op weg is om 100.000 stemmen te halen.

"We zijn aan het groeien. Alle structuren zijn in place," zei hij enkele dagen geleden in Paramaribo.

Brunswijk : "door God gezonden"

God en zijn discipel
– Langeman Produkties –

Brunswijk benadrukte daarna zijn rol in het terugbrengen van de democratie en het bevrijden van Suriname van het militaire bewind onder leiding van Desi Bouterse.

God wijst

Ik heb gestreden tegen het militair bewind van Bouta en de democratie teruggebracht.

Er werden toen geen verkiezingen georganiseerd. Niemand kon stemmen.

God heeft mij toen aangewezen en gebruikt om Suriname te redden, concludeerde Bravo vol trots.

Brunswijk
vicepresident

Brunswijk moedigde de jongeren aan om het verleden te erkennen en te begrijpen dat als God aan je zijde staat, niemand je kan tegenhouden.

Ronnie : ik heb de democratie aan Suriname teruggegeven

Over zijn verleden als drugsbaron, ex-terrorist, zijn (Surinaamse) strafblad en het feit dat hij internationaal wordt gezocht en is veroordeeld meldde hij overigens niets.

Goddelijke ingeving

Hij sprak ook over zijn overtuiging dat ABOP de 100.000 stemmen zal halen in de verkiezingen van 25 mei 2025, en dat dit deel is van een goddelijke ingeving.

"De oude leden zijn er om hun kennis en ervaring met jullie te delen. Ik wil niet oud worden in de politiek zoals andere leiders," voegde hij toe. Hij riep de jongeren op om met hart en ziel te werken voor zijn partij.


Populairste leider

Brunswijk beweerde ook dat hij de populairste politieke leider van heel Suriname is.

Hij vroeg het publiek wie ze zouden kiezen tussen hem, Santokhi, Rusland en Abrahams. "Er is geen enkele leider die zo populair, rijk en sociaal is als ik," zei hij op een sarcastische toon.

ABOP zegt massaal te gaan stemmen op Ronnie Brunswijk

Hij benadrukte de noodzaak voor de jongeren om hard te werken en te strijden voor de partij.

Daarbij legde hij de nadruk op het belang van hechte samenwerking en toewijding aan de doelen van ABOP, welke dat dan ook mogen zijn.

Bron : Ronny Sawirjo / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Moeten politici stoppen overal een God bij te betrekken?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!