Song : 'Healer' van Renate Koningsbloem

Article – Song : 'Healer' van Renate Koningsbloem

PARAMARIBO, 4 juni 2024 – Met krachtige en inspirerende vocalen bezingt Renate Koningsbloem, ook wel bekend als Ms. Kingflower, de grootheid van God als de ultieme Genezer en Trooster.

Helend

Het nummer "Healer" is een bemoedigend en hoopvol lied dat luisteraars aanmoedigt om te geloven in de helende kracht van God en Zijn liefde.

In de muziekwereld zijn er vaak verhalen die dieper gaan dan de melodieën die we horen. "Healer" is zo’n lied met een buitengewoon verhaal, waar geloof, strijd en genezing samenkomen op een unieke manier.

Ms. Kingflower kreeg de inspiratie voor het lied tijdens een periode van intense worsteling.

Toen de zangeres kampte met hartritmestoornissen na vele jaren, voelde ze zich verzwakt en had ze zelfs niet genoeg kracht om de trap naar haar slaapkamer te beklimmen.

De teksten vloeiden vanzelf uit haar pen en brachten niet alleen genezing voor haar hart, maar ook troost en kracht voor degenen die naar haar muziek luisteren.

Dit is een prachtig voorbeeld van de diepgaande betekenis die muziek kan hebben voor mensen in moeilijke tijden.

"Healer" is een Engels gospelnummer met Afrobeats, dat voortkomt uit een samenwerking tussen de zangeres en Asko Productions.

Er is ook een videoclip opgenomen, die binnenkort met het publiek gedeeld zal worden. In de clip zijn de danseressen van Dance Ministers te zien;

Muziekcarrière

"Healer" is het derde nummer van Ms. Kingflower, een allround zangeres met een gevarieerd repertoire van soul, blues, disco tot kaseko.

Ze begon op 14-jarige leeftijd met zingen door deel te nemen aan songfestivals.

In 1988 won ze het Ladies Songfestival.

Met "Healer" hoopt ze de harten van mensen te raken die zich kwetsbaar, reddeloos en eenzaam voelen, en ook degenen die de genezende hand van God hebben ervaren.

Ms. Kingflower moedigt iedereen aan: “Omarm deze song als een warme deken en zegen.

Geloof en weet dat Onze machtige Vader een voorziene Vader is die voor zijn schapen zorgt, ongeacht in welke situatie je je ook mag bevinden, hold on en geef niet op.”

Bron : Dian Rahardjo-Widodo / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Kent u de muziek van Koningsbloem?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!