'Ingrid Bouterse beste NDP-leider'

Article – 'Ingrid Bouterse beste NDP-leider'

PARAMARIBO, 4 juni 2024 – Veel aanhangers van de Nationale Democratische Partij (NDP) zijn ervan overtuigd dat Ingrid Bouterse – de echtgenote van zowel voormalig als 'voortvluchtig' president Desi Bouterse – de beste keuze zou zijn voor het presidentschap van Suriname na de verkiezingen van mei 2025.

Bouterse

De sympathisanten benadrukken dat mevrouw Bouterse, als vrouw van Desi Bouterse, een sterk empathisch zou hebben, iets wat Suriname volgens hen dringend nodig heeft in een leider.

Ingrid Bouterse begrijpt de noden en verlangens van het volk als geen ander.

Ze heeft altijd een luisterend oor en toont oprechte belangstelling voor de problemen van de gewone burger.

Naast haar empathie prijzen ze ook haar vastberadenheid en leiderschapskwaliteiten.

Ze (Ingrid Bouterse – redactie) heeft bewezen dat ze onder druk kalm kan blijven en doordachte beslissingen neemt. Dit zijn essentiële eigenschappen voor een leider van ons land, stellen de NDP'ers.


Organisatorische vaardigheden

Ingrid Bouterse zou in het verleden ook haar organisatorische vaardigheden hebben bewezen door verschillende sociale en gemeenschapsprojecten te leiden.

Bouterse zou een goed presidentskandidaat zijn voor ons

Deze projecten hebben volgens haar aanhangers niet alleen het welzijn van de gemeenschap verbeterd, maar ook haar capaciteiten als effectieve leider onderstreept.

Aanhangers geloven dat de combinatie van empathie, vastberadenheid en organisatorisch talent van Ingrid Bouterse haar de ideale kandidaat maakt om Suriname te leiden naar een betere toekomst.

"Suriname heeft een leider nodig die het volk kan verenigen en vooruitgang kan brengen. Bouterse is die leider," besluiten zij hun lofzang over de vrouw van Desi Bouterse.

Bron : Ronny Sawirjo / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Goed idee?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!