De vraag van vandaag : karakterschets?

Article-question – De vraag van vandaag : karakterschets?

PARAMARIBO, 6 juni 2024 – De vraag van vandaag is eenvoudig van opzet. Het bestaat uit één vraag en in de reacties kunt u daar antwoord op geven.

Heeft u zelf een leuke vraag? Laat het weten in de comments!

Achtergrond

Volgens president Santokhi staat Suriname bijna op het punt om rijk te worden.

Toekomst

De definitieve beslissing om ooit olie te gaan winnen wordt weliswaar steeds uitgesteld, de mogelijke participatie van Staatsolie is nog zeer onzeker en tot 2040 zal elke eventuele winst direct naar de schuldeisers vloeien, maar dat zouden slechts details zijn.

Chan benadrukte begin deze week dat ons land enorm gaat investeren in infrastructuurontwikkeling. Zoals havens, veerboten en landingsbanen, voor de olie– en gasindustrie.

Suriname is betrouwbaar, stabiel, modern en duurzaam in ontwikkeling

Daarnaast zou ons land druk bezig zijn met technologiebedrijven voor de inzet van geavanceerde ICT en kunstmatige intelligentie (AI) om efficiëntie te verbeteren en besluitvorming te versterken.

De vraag van vandaag : karakterschets?

Toespraak Santokhi
– bron : Suriname Herald –

Wat AI (in ons specifieke geval) met oliewinning te maken heeft en wat onze expertise binnen dat gebied zou zijn, werd overigens niet vermeld.


Conclusie

Tenslotte deelde hij mee dat zijn regering internationaal bekend staat (en geroemd wordt) om haar goed bestuur, een zeer stabiele politieke omgeving, veel duurzame ontwikkelingen en Suriname als geheel een uiterst betrouwbare (zakelijke) partner is.

Bron : Suriname Nieuws


— UW MENING —

Bent u het eens met zijn karakterschets van ons land?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!