ABOP : 'we winnen ook zonder Bordo'

Article – ABOP : 'we winnen ook zonder Bordo'

PARAMARIBO, 7 juni 2024 – Vicepresident Ronnie Brunswijk, die tevens voorzitter is van de politieke partij ABOP, heeft verklaard dat de partij niet afhankelijk is van de invloed van Joël "Bordo" Martinus om te functioneren.

Moordenaar

De verklaring van Bravo volgt nadat Martinus recentelijk in Brazilië is aangehouden op verdenking van moord en drugshandel, wat heeft geleid tot een internationaal opsporingsbevel.

Tijdens een persconferentie op 5 juni 2024 gaf Brunswijk aan dat hij niet op de hoogte was van de naamsverandering van Joël Martinus naar Jay-z Jael Martinus.

Hoewel hij aanvankelijk niet wilde reageren op vragen over Martinus, gaf hij uiteindelijk aan dat de ABOP zelfstandig kan opereren zonder de invloed van Bordo.

Brunswijk benadrukte dat hij zelf als partijleider klaarstaat om de partij te leiden en dat hij openstaat voor samenwerking met andere politieke partijen.

ABOP : 'de VHP wil met niemand samenwerken, wij juist wel'

"Ik zal eenieder verrassen," merkte hij op, waarbij hij duidelijk maakte dat eenheid en samenwerking cruciaal zijn voor de vooruitgang van Suriname.


Presidentwaardig

De vicepresident onderstreepte dat het doel blijft om gezamenlijk Suriname naar een hoger niveau te tillen en duurzame ontwikkeling te bevorderen.

ABOP : 'we winnen ook zonder Bordo'

ABOP for the win
– Langeman Produkties –

Hij stoorde zich niet aan de uitspraken binnen andere politieke partijen die aangeven niet samen te willen werken om een kabinet te vormen.

Eenheid en samenwerking zijn van belang voor Suriname

Tevens benadrukte Ronnie dat hij op het niveau van een president praat.

Bron : Ronny Sawirjo / Suriname Nieuws


— UW MENING —

Vindt u het knap hoe Brunswijk zich door de jaren heen heeft opgewerkt?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!