SLM vlucht flink vertraagd

Article – SLM vlucht flink vertraagd

PARAMARIBO, 9 juli 2024 – Technische problemen hebben er voor gezorgd dat een SLM-vlucht voor de zoveelste keer flink is vertraagd.

"Fake news"

Na aanvankelijke ontkenningen moest het bedrijf onder druk wel toegeven dat er inderdaad "onvoorziene mankementen" waren opgetreden.

Aanvankelijk weigerde SLM de problemen te benoemen

Eerst werd de berichtgeving nog afgedaan als fake news, maar nadat Marcel Oostburg – die de laatste tijd furore maakt met actuele onthullingen – gelekte documenten naar buiten bracht, kon het bedrijf haar leugens niet langer blijven verkondigen.

SLM vlucht flink vertraagd

Aanhoudende problemen SLM
– impressie Langeman –

Surinam Airways heeft haar passagiers op vlucht PY482 met grote vertraging van Curaçao / Aruba naar Paramaribo vervoerd. Er bleken technische problemen met het vliegtuig te zijn.

Het probleem kon niet direct opgelost worden, waardoor SLM werd verplicht haar tweede Boeing in te zetten (om de gestrande passagiers alsnog op te halen – redactie).

Meer vertraging

Ook de vervangende vlucht vertrok met flinke vertraging waardoor de passagiers gisterochtend (dinsdagochtend – redactie) rond 09:00 uur eindelijk zijn geland op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Comfort is bij de SLM een belangrijk verkoopargument

Vanwege de technische problemen vertrokken ook andere vluchten van Georgetown / Miami / Paramaribo dinsdagochtend volgens een aangepast schema.

Surinam Airways bedankt haar passagiers en verzekert hen dat het comfort van haar reizigers altijd de hoogste prioriteit heeft.

Tekst : Dian Rahardjo-Widodo (Suriname Nieuws) / artist impression : Langeman Produkties


— UW MENING —

Heeft u nog vertrouwen in SLM?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!