NDP jeugd : 'Simons voor president'

Article – NDP jeugd : 'Simons voor president'

PARAMARIBO, 17 augustus 2024 – De jongerenafdeling van de NDP heeft haar steun uitgesproken voor Jennifer Geerlings-Simons, bijgenaamd de Zwarte Weduwe.

Jongeren

De jeugd van de Nationale Democratische Partij in Wanica ziet haar het liefst als presidentskandidaat voor de verkiezingen in 2025.

Tijdens een zeer drukbezochte bijeenkomst werd duidelijk dat Simons de duidelijke voorkeur geniet om de eerste vrouwelijke president van ons land te worden.

Ifuel Alberg, ondervoorzitter van het NDP Jongeren Instituut, benadrukte de kwaliteiten van Simons. Volgens de NDP'er zal haar leiderschap de koers van Suriname positief beïnvloeden. Diverse jongeren spraken vervolgens vol lof over haar ervaring en toewijding aan ons land.

Simons werd door de jongeren geroemd om haar inzet voor de ontwikkeling van Suriname, met name op het gebied van wetgeving en (sociale) rechtvaardigheid.

Diverse mensen benadrukten dat hun steun voor Simons gebaseerd is op haar competenties en niet op gender. Zij zien haar simpelweg als de juiste leider om Suriname vooruit te helpen.

Brede steun

De jongeren uit Wanica wijzen op de brede steun die Simons geniet onder de bevolking.

Quincy Yorks, actief in het ressort Kwatta, geeft aan dat de feedback uit de gemeenschap duidelijk is. Simons wordt gezien als de ideale kandidaat om het land te leiden.

NDP jeugd : 'Simons voor president'

Paarse Zwarte Weduwe
– bijnaam Jennifer Simons –

Verschillende leeftijdsgroepen en achtergronden uiten hun vertrouwen in haar leiderschap en geloven dat zij Suriname vooruit kan helpen.

De positieve respons vanuit de gemeenschap bevestigt volgens hen dat Simons de juiste keuze is om de natie te leiden.


Jongeren zien toekomst

De jongeren benadrukken dat Simons' leiderschap essentieel is voor de vooruitgang van Suriname.

Na jaren van stilstand, schandalen en nepotisme zien ze nu weer een kleine toekomst en iemand die hun daarbij kan helpen, zeggen ze.

De ervaring en reputatie van Simons maken haar volgens hen tot de ideale kandidaat voor het presidentschap.

Tekst : Casey Landveld (Suriname Nieuws) / artist impression : Langeman Produkties


— UW MENING —

Zou Simons – in principe – gekwalificeerd zijn voor de job?


Wilt u reageren op de vraag?

Lees verder in de gratis app!