🎨 (cartoon) Grote zilveren vogel

🎨 (cartoon) Grote zilveren vogel

PARAMARIBO, 27 mei 2023 – Terwijl onze president Santokhi mijmert over een immer groter wordende vloot bij zijn eigen nationale trots de SLM, moeten vliegtuigen van andere maatschappijen steeds vaker uitwijken.

Totaal wanbeleid

Voor de tweede keer binnen een maand kon een kist vol toeristen niet landen op de Johan Adolf Pengel Internationale Luchthaven van Suriname.

Of Zanderij, voor intimi.

Ditmaal werd het niet veroorzaakt door een ondergelopen landingsbaan, gescheurd asfalt of kapotte radar, maar simpelweg omdat er alweer geen personeel aanwezig was om het vliegtuig van een veilige landing te voorzien.

Santokhi : "jammer dat KLM hier niet wil landen..."

Bij wijze van grote uitzondering reageerde Chandrikapersad op het incident, ontkende het niet en gaf ook geen schuld aan de NDP of Oekraïne.

Wel zei hij het "zeer jammer te vinden dat de KLM had besloten niet in Suriname te landen".


Waarschijnlijk is hij in de veronderstelling dat de Nederlandse luchtvaartmaatschappij vrijwillig uitweek naar Frans-Guyana, want er zullen in de omgeving van Chan nog maar weinig critici zijn die hem een eerlijke spiegel voorhouden.

Grote zilveren vogel
– tik voor groot –

Als er niet snel wordt ingegrepen zal zijn droom van een internationale luchtvaart-hub als een zeepbel uiteen spatten en zien onze kinderen een vliegtuig alleen nog als deze hoog in de lucht ons land stilletjes voorbij vliegt.

Opmerking : het betreft een ingezonden artikel en deze hoeft niet de visie van de app te vertolken.

Bron : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Ziet Santokhi ze vliegen?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws