🎨 (cartoon) Zombie-sekte

Lafu – 🎨 (cartoon) Zombie-sekte

PARAMARIBO, 4 juni 2023 – Naar nu blijkt is de regering Santokhi al ruim twee jaar bezig om in het diepste geheim een grote groep religieuzen ons land binnen te halen.

Gratis grond

Het gaat om de inmiddels meer beruchte dan bekende mennonieten en hun zou honderden hectaren aan grond in de buurt van het inheemse Apoera zijn beloofd.

Aanvankelijk was het niet de bedoeling dat dit nieuws naar buiten kwam, gezien het sektarische en gesloten karakter van de groep gelovigen.

Mennonieten willen niets met Suriname te maken hebben

Maar toen alles eenmaal via social media was uitgelekt, kon de regering niets anders doen dan wat ze altijd doet; achteraf toegeven dat de geruchten inderdaad kloppen.

Santokhi beloofde direct dat het om hardwerkende en vrome investeerders gaat die ons land zullen klaarstomen voor een succesvolle export op het gebied van onder meer land– en bosbouw.

De waarheid is echter dat mennonieten nooit iets doen voor het gastland en enkel aan hun eigen belang denken zonder ook maar één cent bij te dragen aan de lokale economie.

Volgens sommigen heeft Santokhi met deze groep daarom een plaag van Bijbelse omvang binnengehaald.

🎨 (cartoon) Zombie-sekte

Hongerige mennonieten
– tik voor groot –

Als een horde hongerige sprinkhanen dreigen zij nu onze vruchtbare grond af te stropen op zoek naar nog meer maagdelijk land ter meerdere ere en glorie van zowel zichzelf als de hunnen.

Opmerking : het betreft een ingezonden artikel en deze hoeft niet de visie van de app te vertolken.

Bron : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Had de regering dit twee jaar geleden met ons moeten overleggen?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws