🎨 (cartoon) Rijkdom is een keus!

Lafu – 🎨 (cartoon) Rijkdom is een keus!

PARAMARIBO, 29 augustus 2023 – Op de een of andere manier lijkt de VHP er een welhaast satanisch genoegen in te scheppen door het volk te vernederen en uit te schelden voor zowel lui als dom.

Cedric van Samson

Al hun ministers trekken bijna maandelijks van leer om ons te wijzen op onze fouten, tekortkomingen en gebrekkige inzichten.

Deze week was het de beurt aan DNA-lid Cedric van Samson – volgens critici niet meer dan een inhoudsloze buikspreekpop van president Santokhi – om de Surinamers frontaal te beledigen.

"Armoede is een persoonlijke keus als je er zelf voor kiest je eigen middelen verkeerd te gebruiken," aldus onze Cedric.

Cedric van Samson : armoede is een persoonlijke keuze

Heel even gloorde er hoop onder het volk, omdat velen dachten dat de VHP eindelijk naar zichzelf wees en er achter was gekomen dat hun desastreuze beleid ons allen armer had gemaakt.

🎨 (cartoon) Rijkdom is een keus!

Rijke bankier, arme zwerver
– tik voor groot –

Maar nee, ook ditmaal wees van Samson naar zijn voetvolk; wij zijn dom, wij kiezen voor armoede en wij hadden simpelweg ook rijk kunnen zijn.

Wie weet heeft hij gelijk, maar zijn uitspraken lijken toch een beetje op een bankier die aan een zwerver uitlegt hoe hij ook rijk had kunnen worden.

Opmerking : het betreft een ingezonden artikel en deze hoeft niet de visie van de app te vertolken.

Bron : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Begrijpt u wat Cedric ons wil vertellen?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws