🎨 (cartoon) Onderuitgezakt

Lafu – 🎨 (cartoon) Onderuitgezakt

PARAMARIBO, 18 november 2023 – President Chandrikapersad Santokhi is met een groot gevolg, waaronder minister van Buitenlandse Zaken Albert Ramdin, voor een lange week naar Saudi-Arabië afgereisd.

Lamlendige houding

In het Midden-Oosten zijn ze nu – naar eigen zeggen – druk in de weer om grote opdrachten en investeringen van dit puissant rijke land binnen te slepen.

De Communicatiedienst Suriname (CDS) is nu al vol lof over alles dat beide heren hebben bereikt en meldde dan ook vol trots de eerste overwinning tijdens hun internationale zegetocht.

In het zeer dure en exclusieve Ritz Carlton Hotel hebben onze twee gezanten "op het hoogste niveau bilateraal overleg gehad met minister en tevens prins zijne hoogheid Adel al-Jubeir".

"Hoe hoger de prins, des te lager we moeten zitten," hebben Chan en Albert wellicht gedacht, want op de officiële persfoto van diezelfde CDS vallen ze nog nét niet van hun luxe fauteuils af.

Ramdin en Chan straalden onaangepaste arrogantie uit

De foto toonde onze politieke toppers namelijk in de aller slechtste houding die een politicus zich kan aanmeten.

Behalve dat ze bijna op hun stoel lagen, staken zowel hun dikke buiken als schoenzolen pontificaal meters naar voren; iets wat zeker in een traditioneel Arabisch land een grove belediging is voor de gastheer.

Tegelijkertijd keken ze ongeïnteresseerd naar wat hun broodheer te vertellen had en leek vooral Ramdin met zijn gedachten bij de gratis lunch die na dit gesprek op de agenda stond.

🎨 (cartoon) Onderuitgezakt

Actieve werkhouding
– tik voor groot

Overigens valt de lamlendige, passieve houding van Chandrikapersad en Albert nog mee als je de oorspronkelijke foto van het CDS bekijkt.

Daarop is goed te zien hoe ze aanvankelijk hun hangmat in de vergaderruimte hadden opgehangen om eerst even goed uit te rusten voordat ze het nachtleven in Riyad onveilig gingen maken.

Opmerking : het betreft een ingezonden artikel en vertolkt enkel de visie van de auteur.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Moeten de heren leren zich netter te presenteren?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws