🎨 (cartoon) Bitcoins mijnen...

Lafu – 🎨 (cartoon) Bitcoins mijnen...

PARAMARIBO, 7 december 2023 – Ondanks zijn 2.500 adviseurs en vele experts is president Santokhi eind vorige week weer eens keihard opgelicht.

Blunder

Onze nationale leider kreeg bezoek van niemand minder dan Samson Mow, een notoire crypto-oplichter die aardig wat ontwikkelingslanden aan de bedelstaf heeft weten te brengen met zijn gevleugelde leugens.

Volgens deze Mow is crypto-geld dé oplossing voor onze financiële problemen en moet Suriname zo snel mogelijk met hem in zee gaan.

Ramdin is gecharmeerd van de Bitcoin en wil deze invoeren

Zowel Santokhi als Ramdin hadden hier wel oren naar en brachten een jubelend persbericht naar buiten waarin ze de Bitcoin nog net niet heilig hebben verklaard.

Chan heeft vervolgens zijn "financiële toppers" de opdracht gegeven om uit te zoeken hoe Suriname in de toekomst kan overstappen op de Bitcoin.

🎨 (cartoon) Bitcoins mijnen...

Bitcoins opgraven
– tik voor groot

Een opvallend detail uit het communiqué was dat de president afgelegen dorpen in het binnenland wil laten zoeken naar het goud dat nodig zou zijn voor de Bitcoin.

Waarschijnlijk is dit een foute interpretatie van zijn kant aangezien hij in het Engels is bijgepraat over "de fantastische techniek achter de Bitcoin".

Santokhi wil Bitcoins gaan zoeken op onze goudvelden

In het Engels heeft men het daarbij over "a technology that makes the mining of Bitcoin possible". Als je dat letterlijk vertaalt staat er inderdaad "een technologie die het mijnen van Bitcoins mogelijk maakt".

Maar als je vervolgens denkt dat het goud voor de Bitcoin fysiek uit onze goudmijnen moet worden gehaald, dan geef je toch wel een compleet brevet van onvermogen af.

Opmerking : het betreft een ingezonden artikel en vertolkt enkel de visie van de auteur.

Suriname Nieuws
gratis app

Bron : Langeman Produkties N.V.


— UW MENING —

Begrijpen Ramdin en Chan wat crypto is?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws