Sranan Socialman
: Pinokkio

Sranan Socialman : Pinokkio
Vice-president Brunswijk heeft toegezegd dat de slepende grondrechtenkwestie voor inheemsen binnen enkele maanden zal zijn opgelost. Tegelijk worden alle skalians nu echt binnen een maand verboden en zijn ook de problemen met illegale goudzoekers voor het einde van dit jaar eindelijk voorbij. Als klap op de vuurpijl heeft hij aangegeven dat zijn zoon na lang bidden opeens 10 kilo goud heeft gevonden, waarmee hij diverse studenten een ticket naar Cuba cadeau kon doen. Voor sommigen is hij met al deze beloften een nationale volksheld geworden en voor anderen juist een liegebeest.

– klik op de afbeelding om deze vergroten

PARAMARIBO26 november 2020

Vice-president Brunswijk heeft toegezegd dat de slepende grondrechtenkwestie voor inheemsen binnen enkele maanden zal zijn opgelost.

Tegelijk worden alle skalians nu echt binnen een maand verboden en zijn ook de problemen met illegale goudzoekers voor het einde van dit jaar eindelijk voorbij.

Als klap op de vuurpijl heeft hij aangegeven dat zijn zoon na lang bidden opeens 10 kilo goud heeft gevonden, waarmee hij diverse studenten een ticket naar Cuba cadeau kon doen.

Voor sommigen is hij met al deze beloften een nationale volksheld geworden en voor anderen juist een liegebeest.


— UW MENING —

Gelooft u alle verhalen van Brunswijk?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws