Sranan Socialman : Onze minister, de Jonge

PARAMARIBO, 30 mei 2021 – Waar minister Amar Ramadhin al bijna een jaar lang enkel een brevet van onvermogen weet te tonen, vliegt Nederland ons als van ouds te hulp.

Zelfs na ruim tien maanden lukt het onze gevleugelde huisarts maar niet om genoeg vaccins te regelen en een structureel medisch plan te ontsluiten om zijn bevolking te beschermen.

Op het hoogtepunt van de crisis moest de mini-ster ook nog even hals over kop – met de hele familie – businessclass tien dagen op vakantie naar Miami.

Gelukkig was daar de Nederlandse minister van VolksgezonheidHugo de Jonge – die binnen één week wist te regelen dat ons land maar liefst 700.000 vaccins krijgt, verzekerd is van genoeg medische zuurstof, een uitgewerkt plan van aanpak ontvangt, meerdere medische specialisten worden ingevlogen en er een profesioneel crisis management team 24/7 voor ons land paraat staat.

Ramadhin zelf probeert er nu opeens de grote VHP-show van te maken waarbij hij vanaf de zijlijn toekijkt en niet kan inzien dat Nederland oplost wat hij door nalatigheid zelf heeft veroorzaakt.

Bron : dit is geen journalistieke bijdrage en moet met een relativerende knipoog bekeken worden.


— UW MENING —

Is minister Ramadhin wel toegerust voor zijn takenpakket?


Wilt u reageren op deze stelling?

Download de gratis app Suriname Nieuws